Νεκρός στην Πολεμάρχα 24χρονος ψαροντουφεκάς.

0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας μόλις 24 ετών την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή της Πολεμάρχας.

Ο νεαρός μαζί με έναν φίλο του μετέβησαν στην περιοχή της αρχαίας Επιδαύρου για το αγαπημένο τους χόμπι, το ψαροντούφεκο. 
Κι ενώ ξεκίνησαν μαζί, σε μία βουτιά απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλο, όπως συνήθως συμβαίνει, που αποτέλεσε και την τραγική τελευταία βουτιά του νεαρού.

Ο νεαρός δεν αναδύθηκε ποτέ και ο φίλος του άρχισε να τον αναζητά, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο 24χρονος, χτύπησε σε μεγάλο βάθος ένα ροφό και προσπάθησε στη συνέχεια να τον ξεβραχώσει χωρίς αποτέλεσμα. Παρά το νεαρό τις ηλικίας του, έκανε χρόνια ψαροντούφεκο και είχε μεγάλες δυνατότητες σε επιδόσεις.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του όπου και βρέθηκε το σώμα του. Λόγω του ότι το βάθος που εντοπίστηκε η σωρός ήταν πολύ μεγάλο, χρειάστηκαν να επέμβουν δύτες για να τον ανασύρουν κοντά στη περιοχή Πολεμάρχα.

Το άψυχο σώμα παρέλαβε το ΕΚΑΒ Αργολίδας και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατος του.

Το Λιμεναρχείο Κορίνθου – Λιμενικός Σταθμός Παλαιάς Επιδαύρου έχουν αναλάβει την περαιτέρω έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νέος σε ηλικία ψαροντουφεκάς, έχασε τη ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση