Ευχαριστήριο Δελτίο τύπου από το Γυμνάσιο Λυγουριού για τα Εγκαίνια Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών .

0

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικός Αγιασμός για την εγκαινίαση του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του Γυμνασίου Λυγουριού.

Η αναβάθμιση του εργαστηρίου μας άρχισε πριν τρία χρόνια από τη συνάδελφο κ. Διδασκάλου που ξεκίνησε τον εξοπλισμό του εργαστηρίουκαι συνεχίστηκε από την συνάδελφο κα. Ελένη Πειρούνη, που εμπνεύστηκε – σχεδίασε και υπήρξε η αιτία της σημερινής μορφής του εργαστηρίου, ώστε να φτάσουμε σήμερα στην ευτυχή θέση, να έχουμε στο σχολείο μας ένα από τα πιο καλά εξοπλισμένα εργαστήρια στην Αργολίδα. Ολοκληρώθηκε κατόπιν πολλών ενεργειών από το Διευθυντή του Γυμνασίου, κ. Αλέξανδρο Μακρή με την αρωγή της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Επιδαύρου, η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τη δαπάνη για την αναβάθμιση και το σύγχρονο εξοπλισμό του εργαστηρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο Διευθυντής ΔΔΕ Αργολίδας κ. Πολύδωρος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Επιδαύρου κ. Μαγγέλης, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Αργολίδας, όλοι οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου και πλήθος γονέων και κηδεμόνων τους.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χαράλαμπος Καριοφύλλας μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο οποίος με τον άμεσο και ζωντανό του λόγο καθήλωσε τους ακροατές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ομάδες μαθητών-τριών πραγματοποίησαν πλήθος πειραμάτων που ετοίμασαν τα παιδιά με την βοήθεια του κ. Γαλάνη και της κας Πειρούνη, πειράματα τα οποία εντυπωσίασαν όλο το κοινό.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Χρόνη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Οψιμούλη, που ανταποκρίθηκαν θετικά και κάλυψαν τις ανάγκες του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση