Στο 92″ τον βαθμό της ισοπαλίας Ο Φοίνικας απέναντι στο Διαβολίτσι.

0

Μία ανάσα από την πρώτη του ήτα στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής έφτασε ο Φοίνικας αλλά τελικά έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 92″ λεπτό με πέναλτι του Μπιτζή.

Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα Ο φοίνικας ξεκίνησε καλά στο ο ημίχρονο στο οποίο άσκησε έντονη πίεση και είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Η μεσσηνιακή ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με έξοχο συνδυασμό τριών ποδοσφαιριστών. Ο Ηλιόπουλος άνοιξε στον Τσιγαρίδη ο οποίος έβγαλε τη σέντρα για τον Μουλιάτο που πλάσαρε εύστοχα των Διασσινό κάνοντας το 0-1 στο 20′.

Λίγο αργότερα ο ΑΟΔ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καντούτση που ακυρώθηκε καθώς ο ρέφερι με την υπόδειξη του βοηθού υπέδειξε άουτ στη σέντρα που βγήκε από τα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΔ έδωσε χώρο στον Φοίνικα και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μέχρι την εκπνοή όταν στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92″ λεπτό ήρθε η υπόδειξη του πέναλτι από τον Μπόζνο που εκτέλεσε ο Μπιτζής για το 1-1.

Διαιτητής: Μπόζνος (Αρκαδίας)/ Βοηθοί: Λουκάς, Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλλης, Κάπλατζης Χρ., Πούτσι, Παπαϊωάννου, Χατζησοφρωνίου, Λαθούρης, Μερκούρης, Γεωργίου, Μπίτσης

ΑΟ Διαβολιτσίου (Παλαμάρας): Βασιλειάδης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Θώδης, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Στραβάκος, Μουλιάτος, Τσιγαρίδης (46′ λ.τρ. Γουέσλεϊ), Αλεξανδρής (90′ Μπούνας), Ηλιόπουλος

Αφήστε μια απάντηση