Μεγάλη νίκη για τον Φοίνικα με 4-1 επί του ΑΟ Πυλίου.

0

Ο Φοίνικα Νέας Επιδαύρου επικράτησε με 4-1 του Α.Ο Πυλίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Καπλατζής Π. (2), Καρέλης και Μπιτζής τα γκολ των νικητών ενώ το γκολ για την ομάδα του Α.Ο Πυλίου ήρθε απ’ το αυτογκόλ του Λαθούρη στο 76.

Το ματς

Το ματς ήταν ιδιαίτερα μοιρασμένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά απ’ τις δύο εστίες με τον Α.Ο Πυλίου να έχει δύο καλές στιγμές με Κότζα και Παναγιωτόπουλο πριν την ανάπαυλα. Ο αμυντικός των «βυσσινί» μάλιστα τραυματίστηκε στο 45’, χρειάστηκε να κάνει ράμματα και αντικαταστάθηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το καλημέρα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Καπλατζή στο 47’ ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 58’ ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Ο Α.Ο Πυλίου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που σκόραραν με τον Μπιτζή στο 71’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να μπουν στην διεκδίκηση του ματς, μείωσαν στο σκορ με το αυτογκόλ του Λαθούρη ωστόσο ο Φοίνικας σκόραρε ξανά στο 80’ με τον Καρέλη ο οποίος έγραψε το τελικό 4-1.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Καπλατζής Χ., Μπουκούρης, Παπαϊωάννου, Καπλατζής Π. (89’ Γκουριώτης), Χατζησοφρωνίου (89’ Κουϊμέλης), Μπιτζής (83΄ Δαρδάνης), Λαθούρης (83’ Θωμάς), Γεωργίου (71’ Μερκούρης)

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος (46΄ λ.τ. Χατζηβασίλης), Ντόκο, Μαυρόπουλος, Μπέρτος, Αποστολίδης (50’ Αλεξίου), Νίκα (63’ Δρόσος), Κότζα (89’ Χατζησουλεϊμάν) Γκίκας.

Αφήστε μια απάντηση