Πέρασε από τη Νέα Επίδαυρο ο Αιολικός. 1-0 τον Φοίνικα που έχασε πέναλτι.

0

Η φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 44ο λεπτό ο Μακρής με πλασέ, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Αννιτσάκη. Πολύτιμη συμβολή στην επιτυχία της νησιωτικής ομάδας είχε, ασφαλώς, ο γκολκίπερ Μουζάκης, ο οποίος μπλόκαρε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπιτζής στο 32′. Όσο για τη σημαντικότερη στιγμή του Αιολικού, καταγράφηκε στο 36′ και ήταν ένα δοκάρι σε προσπάθεια του Αννιτσάκη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, «αγγίζοντας» σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση. Στο 57′ ο Μουζάκης απέκρουσε με δυσκολία το φάουλ του Π. Κάπλατζη, στο 64′ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με Μπιτζή και Γεωργίου, στο 68′ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Λαθούρη, στο 75′ ο Μουζάκης… είπε «όχι» σε ανάποδο ψαλίδι του Μπιτζή, στο 88′ ο Μπούκουρης σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση και στο 90′, έπειτα από κόντρες, ο Γεωργίου πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Μουζάκης με τα πόδια!

Διαιτητές: Πατεράκης, Αθανασόπουλος-Ανδρέου (Αθηνών)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Χρ. Κάπλατζης, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου, Π. Κάπλατζης (74′ Μερκούρι), Χατζησοφρωνίου (82′ Δαρδάνης), Μπιτζής, Λαθούρης (88′ Οικονόμου), Γεωργίου

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος (93′ Μπαλωμένος), Αννιτσάκης, Μωραΐτης, Σουβατζόγλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (66′ Παστρικός), Μακρής, Αποστολόπουλος, Μπιέλομπρεκ (66′ Νικολάου)

Αφήστε μια απάντηση