Σε γιορτινό κλίμα ηΧριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Επιδαύρου.

0

Σε γιορτινό κλίμα και όπως αρμόζει τις Άγιες αυτές μέρες, πραγματοποιήθηκαν η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων χορού και μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Επιδαύρου, το διήμερο17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.
Ένα διήμερο γεμάτο χορό και μουσική! 

Ένα διήμερο γεμάτο παιδιά! 

Ένα διήμερο γεμάτο ελπίδα, για το μέλλον του τόπου μας! 

Το Σάββατο 17/12/20022 τα παιδιά του κλασικού μπαλέτου και τα τμήματα της μουσικοκινητικής μάγεψαν με τις ικανότητες τους γονείς και θεατές εκτελώντας τις υπέροχες χορογραφίες υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία της Νάντιας Βλαχοκυριάκου. Στο τέλος ανταλλάχτηκαν ευχές και μοιράστηκαν στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που ετοίμασε η δασκάλα τους.

Η Κυριακή ήταν ημέρα εκδηλώσεων των τμημάτων της μουσικής παρουσιάζοντας έργα μεγάλων συνθετών υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Μαίρης Λούμου, Δήμητρας Σαγκιώτη, Θάνου Γκάτζιου, Θοδωρή Τσούλια. Η βραδιά έκλεισε με την παιδική – νεανική χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου.

Στο τέλος, όλα τα παιδιά μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και η βραδιά έκλεισε με την ανταλλαγή των δώρων από τον Άγιο Βασίλη, ευχόμενοι καλές γιορτές με υγεία και πρόοδο στα παιδιά.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτιος Οψιμούλης, οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Τσιλογιάννης και Αθανάσιος Γαλάνης, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Γαλάνης, Γεωργία Τουρλούκη, Ηλίας Μαργιόλας, Ιούλιος Λαλιώτης, η Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. Ελένη Σμπιλίρη και η Αγγελική Μπιμπή μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.ΕΠ., οι οποίες παρουσίασαν και τις εκδηλώσεις.

Λυγουριό, 20-12-2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση