Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης στην εκπομπή ¨Χαμηλή Πτήση” του Ionian Channel 4/1/2023 μιλά για τους νέους στόχους της δημοτικής αρχής.

1 thought on “Ο Δήμαρχος Επιδαύρου στο Ionian Channel.

  1. Στην Επίδαυρο παίζεται μια αρχαία τραγωδία…

    Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” του Ionian Channel 4/1/2023 μιλά για τους νέους στόχους της δημοτικής αρχής αλλά αποφεύγει να κάνει και απολογισμό του 2022 και να μιλήσει συγκεκριμένα για το πλάνο δημοτικών έργων του 2023!
    Παράλληλα ενώ ακούγαμε τον δήμαρχο Επιδαύρου να μιλά την Επίδαυρο, παρακολουθούσαμε εικόνες από τον Δήμο Ερμιονίδας!
    Δεν άφησε κανένα συγκεκριμένο στίγμα η συνέντευξη, καμιά αναφορά για την αλλαγή βιοτικού επιπέδου στους δημότες, κανένα σημαντικό απολογισμό έργων ή έστω προγραμματισμό έργου από πλευράς Δήμου, παρά μόνο γενικολογίες και δικαιολογίες για μια κατάσταση μπάχαλο που επικρατεί στην περιοχή. Ας θυμίσουμε στους αναγνώστες πως ο Δήμος Επιδαύρου είναι χαρακτηρισμένος ορεινός Δήμος με ειδικά αυτοδιοικητικά προνόμια και πρόσθετες χρηματοδοτήσεις.
    Ας σημειωθεί πως στον Δήμο ανήκει ο αρχαιολογικός πλούτος της Επιδαύρου, παλαιάς παραλιακής πόλης και Ασκληπιείου με ένα μοναδικό λειτουργικό θέατρο που έλκει τουρισμό παγκοσμίως, ενώ στον Δήμο δεν υπάρχουν ξενοδοχειακές υποδομές ικανές να ικανοποιήσουν έστω και στο ελάχιστο αυτό το τουριστικό κύμα που βρίσκει κατάλυμα στην Αθήνα ή στο Ναύπλιο.
    Οι προτάσεις διεθνούς συνεργασίας μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα περνάνε ανεκμετάλλευτες, χάνονται διαπαντός και αμετάκλητα πολύ σημαντικές χρηματοδοτήσεις, θυσία στον βωμό του αθηνοκεντρικού κρατισμού, μέσα από τον οποίο ελπίζει η τοπική δημοτική αρχή να υπάρξει παραγωγή έργου στην δημοτική επικράτεια αν ενδιαφερθεί κάποιος υπουργός.
    Αυτό συμβαίνει φυσικά διότι υπάρχει έλλειμμα ανθρώπινου κεφαλαίου να ασχοληθεί με τη θεματική αυτή, ανεξάρτητα και αυτόνομα από την πολιτική και κομματική διεκδίκηση της δημοτικής εξουσίας που είναι η μοναδική ενασχόληση όσων καταπιάνονται με την αυτοδιοίκηση.

    https://www.facebook.com/groups/peloponnisiaki.agora/posts/1560817574422064

Αφήστε μια απάντηση