Παρουσία του Στέλιου Πέτσα κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για τα 201 χρόνια από την Α’ Εθνοσυνέλευση.

0

Ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 15 Ιανουαρίου οι τριήμερες  εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 201ης επετείου της Α’ Εθνοσυνέλευσης με την  παρουσία του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Κ. Στέλιου Πέτσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την άφιξη των επισήμων στις 11:00 και συνεχίστηκε στις  11.20 με την  επιμνημόσυνη Δοξολογία στον Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.

Στην συνέχεια έγινε μετάβαση στην Πλατεία της Α’ Εθνοσυνέλευσης, όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης, με της ομιλίες του Δήμαρχου Επιδαύρου , του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης  Στέλιου Πέτσα , των Ιωάννη Γκιόλα Βουλευτή Αργολίδας του Σύριζα , Παναγιώτη Νίκα Περιφερειάρχη Αργολίδας , Ανδρέα Πουλά Βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ ,Δώρα Θεοδωροπούλου εκπροσώπου του Μέρα25 και Ιωάννη Ρουμελιώτη Πρόεδρου της Κοινότητας της Νέας Επιδαύρου και κατάθεση στεφάνων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Μόνιμη ‘Έκθεση τον Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, την απονομή αναμνηστικών στους καλεσμένους ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα στους επισήμους από τον Δήμαρχο Επιδαύρου. 

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον Υπουργό κ Πέτσα, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γ. .Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής, κα.

Αφήστε μια απάντηση