Την πίτα της έκοψε η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου.

0

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Γαλάνη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Χρόνη,  της Προέδρου της Κοινότητας Λυγουριού και χορωδού κ. Ευγενίας Λιούγκα και του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. κ. Τριαντάφυλλου Κρέτση, η χορωδία μας, ύστερα από τρία χρόνια λόγω κορονοϊού, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Τετάρτη 25 Γενάρη 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, μετά το τέλος του μαθήματος.

Ο μαέστρος μας Θεοδόσης Αντωνιάδης και οι καλεσμένοι μας, κατά την κοπή της πίτας, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και στη χορωδία να συνεχίσει  να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Επιδαύρου. Τυχερή της βραδιάς, ένα παλιό μέλος μας, η κ. Μαρία Ξυπολιά (Μπαλάφα), η οποία χάρηκε πολύ, όπως και εμείς που ξαναβρεθήκαμε..

Ακολούθησε γεύμα σε ευχάριστο και χαρούμενο, όπως πάντα,  κλίμα και στη συνέχεια με το μαέστρο μας στο πιάνο τραγουδήσαμε όλοι μαζί και διασκεδάσαμε μέχρι αργά.

Άλλος ένας χρόνος προστέθηκε στην μακρά πορεία λειτουργίας της χορωδίας μας. Συμπληρώθηκαν  τριάντα ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας!

Χαρές, ταξίδια, συγκινήσεις, γνωριμία με τόπους της πατρίδας μας. Πρόσωπα νέα ήρθαν να αντικαταστήσουν όσους έφυγαν, κάποιοι αντέχουν ακόμη, η κοινή αγάπη όμως για το τραγούδι, μας ενώνει σε κάθε χαρούμενη στιγμή.

Ελάτε κι εσείς μαζί μας. Τα φτερά μας ανοιχτά σαν και την καρδιά μας.

Η ζωή είναι από μόνη της ένα θαύμα. Και είναι υπέροχο όταν αυτό το κάνουμε τραγούδι.

Λυγουριό, 26-1-2023

Ο Πρόεδρος

Βασίλης  Κωνστ. Μελάς

Αφήστε μια απάντηση