Νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου Αργολίδας για τον Φοίνικα.

0

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου Αργολίδος για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου σήμερα σε αγώνα νοκ άουτ απέναντι στην Α.Ε Ερμιονιδας με σκορ 3-0.

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δυο ημίχρονα η ομάδα του Φοίνικα ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δικαιούταν την πρόκρισή στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ :

Στο 16’ ο Παναγιώτης Καρέλης μετά από κλέψιμο της μπαλλας από τον αντίπαλο αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0

Στο 53’ μετά από ατομική του Γκουριωτη τροφοδοτησε τον Μπιτζη ο οποιος στοπαρε τη μπαλα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπαλα στο Γ’ της εστίας του Σαμαρα κάνοντας το 2-0

Στο 61’ άτομικη προσπάθεια του Παπαγεωργιου σέντραρε παράλληλα και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Παρης Καπλατζης κάνοντας το τελικό 3-0.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ)

Διασσινος ,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ.(74’Τριμπονιας)Μπουκουρης,Κουιμελης,Παπαγεωργιου(80’Καλογερακης)Μερκουρης(62’ Χατζησοφρωνιου)Μπιτζης,Καπλατζης Π(62’ Γεωργίου)Καρελης(62’ Λαθουρης).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ.ΓΙΑΚΑΛΗΣ) Σαμαρας,κουζης(66’ Μαστοράκης,Μηλιώτης,Τζιερης,Βιρβίλης,Νικολοπουλος,Φερεκίδης(86’ Λαντικας)Τσοφλιος,Τρέσα(66’ Αντουνιτς)Καλα(46’Τριμπονιας Γ)Κοτσοβος.

Αφήστε μια απάντηση