Συνέχεια για το νικηφόρο σερί του Φοίνικα 1-0 την πρωτοπόρο Α.Ε Μυκόνου.

0

Μεγάλη νίκη της ομάδας του Φοίνικα με σκορ 1-0 απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου Α.Ε Μυκόνου.

Ήταν ένα κρίσιμο παιχνιδι και για τις δυο ομάδες και ο ρυθμός του κυλησε με δυνατές μονομαχίες των παικτών και λίγες φάσεις για γκολ.

Το γκολ για την ομάδα του Φοίνικα πέτυχαν στο 24’ ο Γιώργ;ο Γεωργιου ο οποίος πρόλαβε τους αμυντικούς μετά από την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ απο τον Χατζησοφρωνιου και με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Ντουνη.

Κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές του Φοίνικα που τα έδωσαν όλα και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία μας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:(ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Δ.)Συνοδινός, Μούγιος, Καρελης (74′ Γκουριωτης)Καπλαντζης Χρ. , Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Καπλαντζης Παρ. (82′ Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνιου (68′ Κουιμελης), Λαθούρης, Μερκούρης (82′ Μπιτζης), Γεωργίου.

ΑΕ ΜΥΚΌΝΟΥ: (ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ Θ.) Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλος (53′ Αχειμαστος), Μαντζανας, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκουρη, Μουρίκι (84′ Σπολιαριτς), Βαλαβανοπουλος (66′ Στυλιανόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (66′ Οικονομικος)

Αφήστε μια απάντηση