Μεγάλο διπλό του Φοίνικα μέσα στην Κω. 0-1 τον Α.Ο Πυλίου.

0

Με γκολ του Μπιτζή στο 87′ ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου επικράτησε με 0-1 του Α.Ο Πυλίου για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος).

Η ομάδα του Φοίνικα προσηλωμένη στο πλάνο της με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα την κρατούσε ψηλά στη βαθμολογια τα κατάφερε παρά πολύ καλα.

Ένα πολυ καλό δυνατό παιχνιδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία στην έδρα της είχε υποστεί μέχρι τώρα μόνο μια ήττα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Φοίνικα προήλθε μετά από κλέψιμο της μπαλας απο τον Λαθουρη στο χώρο του κέντρου από αμυντικό,τροφοδότησε με μπροστινη ωραία μπαλια τον Παναγιώτη Μπιτζη ο οποίος με προσωπική ενέργεια περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα εγραψε το τελικό νικηφόρο 0-1.

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Τάσιος (46′ Χατζηνικολάου), Μπέρτος (46′ λ.τρ. Μπριλάκης), Παναγιωτόπουλος, Κότζα (89′ Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης, Δρόσος, Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (75′ λ.τρ. Τουργαΐδης), Κατσέλης (65′ Συντυχάκης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Γκουριώτης (90′ Λέρμας), Καρέλης, Χρ. Καπλατζής, Τριμπόνιας, Κουϊμελής, Π. Καπλατζής, Χατζησοφρωνίου (93′ Θωμάς), Γεωργίου (80′ λ.τρ. Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση