Νικητής στο τοπικό ντέρμπι ο Φοίνικας 3-2 την Α.Ε. Ερμιονίδας.

0

Νικητής αναδείχθηκε ο Φοίνικας στο τοπικό ντέρμπι επί της Ερμιονίδας με 3-2  τη Μεγάλη Τετάρτη (12/08), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα γκολ και οι φάσεις

4’: Ο Τσόφλιος έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από λάθος γύρισμα του Παπαγεωργίου στην άμυνα, πάτησε περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ κατέληξε άουτ από το δεξί δοκάρι.

8’: Ο Σαμαράς μπλόκαρε προσπάθεια του Λαθούρη, που είχε κοντά του τον Γκαμάνη, μέσα στην περιοχή, μετά από γέμισμα του Μερκούρη.

12’: Ο Κάλα Ι. έκανε σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13’: Ο Μούγιος σέντραρε από δεξιά και ο Μπιτζής σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

14’: Ο Γκουριώτης έκανε την μπαλιά από τα αριστερά, ο Λαθούρης σούταρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά από κόντρα στον Τζιέρη.

15’: Ο Τζιέρης με ωραία βαθιά μπαλιά επιχείρησε να βρει τον Λαντίκα, που έκανε καλή κίνηση προς την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα, όντας σε θέση για να απειλήσει…

16’: Σουτ από τον Μερκούρη έφυγε ψηλά άουτ.

17’: Ο Παπαγεωργίου πραγματοποίησε τη σέντρα, ο Λαθούρης σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς. Στο ίδιο λεπτό, ο Λαθούρης εκτέλεσε φάουλ και ο Σαμαράς έδιωξε σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

19’: Ο Χατζησοφρωνίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τριμπόνιας Π. έπιασε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Σαμαράς.

21’: Μετά από παράλληλη πάσα του Κοτσοβού, ο Λαθούρης έκλεψε την μπάλα, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

22’: Ο Σαμαράς πρόλαβε και έδιωξε σε πλάγιο άουτ με τα χέρια προ του Μερκούρη, μετά από βαθιά μπαλιά…

26’: Γκολ! Ο Λαθούρης έκανε την ενέργεια από δεξιά, σέντραρε, και ο Μπιτζής με πλασέ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 1-0.

28’: Γκολ! Ο Παπαγεωργίου πέτυχε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά, μετά από αμυντική ολιγωρία.

30’: Γκολ! Ο Κοτσοβός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μαγική ασίστ του Τσόφλιου με το εξωτερικό, και με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

32’: Ο Μούγιος πρόλαβε και έκοψε σωτήρια μπαλιά του Άντουνιτς στον Λαντίκα, ο οποίος βρισκόταν σε καλή θέση.

39’: Ο Λαθούρης σούταρε από καλή θέση και ο Σαμαράς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

40’: Ο Άντουνιτς έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Συνοδινός.

44’: Ο Τζιέρης πέρασε στον Κουζή, αυτός βρήκε τον Λαντίκα και ο τελευταίος πέρασε όμορφα στον Άντουνιτς, ο οποίος έκανε κούρσα από δεξιά, σέντραρε και ο Μπούκουρης πρόλαβε σωτήρια τον Τσόφλιο, μέσα στην περιοχή.

47’: Ο Γκουριώτης έκανε τη σέντρα και ο Βιρβίλης πρόλαβε να διώξει, ενώ ο Παπαγεωργίου είχε κοντρολάρει την μπάλα, όντας μέσα στην περιοχή.

48’: Ο Μπιτζής επιχείρησε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

49’: Ο Παπαγεωργίου σέντραρε από δεξιά, ο Λαθούρης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, και ο Σαμαράς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Μπιτζή.

51’: Σουτ από τον Μούγιο έφυγε άουτ.

54’: Ο Κάλα Ι. πραγματοποίησε σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ,

56’: Ο Μπούκουρης έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κάπλατζη Π. και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

65’: Γκολ! Ο Καρέλης έκανε το 3-1 με σουτ μέσα από περιοχή, παίρνοντας το «ριμπάουντ», μετά από διπλή επέμβαση του Σαμαρά, πρώτα σε σουτ του Λαθούρη και μετά σε προσπάθεια του σκόρερ.

67’: Ο Σαμαράς μπλόκαρε σουτ του Λαθούρη.

70’: Γκολ! Ο Φουρνάρος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μαστοράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή βρήκε το αριστερό δοκάρι, και στην επαναφορά σκόραρε ο ίδιος με κεφαλιά.

75’: Ο Καλογεράκης πήρε την μπάλα μετά από μονομαχία με τον Βιρβίλη, πάσαρε στον Λαθούρη, ο οποίος σούταρε, αλλά τον κόντραρε ο Τζιέρης.

77’: Σουτ του Λέρμα έφυγε άουτ.

79’: Ο Λαθούρης πέρασε στον Κάπλατζη Π., το διαγώνιο σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

80’: Ο Κάπλατζης Π. πάσαρε στον Μερκούη, ο οποίος έκανε γυριστό σουτ και μπλόκαρε ο Σαμαράς.

Η σφυρίχτρα

Καλός ο διαιτητής Κολορίζος (συνδ. Φθιώτιδας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Σερεβέτα και Καραγεώργο (αμφότεροι του συνδ. Αθηνών). Στο παιχνίδι 4ος διαιτητής ήταν ο Δρούζας (συνδ. Αργολίδας). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε ο Κουζής.

Οι συνθέσεις:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Μούγιος, Γκουριώτης (68’ Λέρμας), Μπούκουρης, Τριμπόνιας Π., Κουϊμέλης (55’ Καρέλης), Παπαγεωργίου (68’ Καλογεράκης), Μερκούρη, Μπιτζής (55’ Παπαϊωάννου), Λαθούρης, Χατζησοφρωνίου (55’ Κάπλατζης Π.).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Σαμαράς, Κουζής, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τσόφλιος (57’ Φουρνάρος), Κάλα Ι. (57’ Μαστοράκης), Άντουνιτς, Κάλα Σ., Γκαμάνης, Κοτσοβός (57’ Ιβάνοφ), Λαντίκας (68’ Καράι).

Αφήστε μια απάντηση