Επιδαύριος Δρόμος: Τρέχουμε στην ιστορία – Η διαδρομή επιστρέφει αναβαθμισμένη σε Ημιμαραθώνιο!

0

Ύστερα από τρια χρόνια απουσίας, λόγω των υγειονομικών μέτρων, ο Δήμος Επιδαύρου με μεγάλη χαρά συνδιοργανώνει τον Επιδαύριο Δρόμο 2023 με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου και την εταιρεία Whynot την Κυριακή 7 Μάϊου 2023.

Ο αγώνας ξεκινά από το Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου με τους δρομείς να περνούν μπροστά από το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, να κατευθύνονται προς το Λυγουριό τρέχοντας στα στενά του και από εκεί περνώντας από την κεντρική πλατεία της κοινότητας να οδεύουν προς τον τερματισμό, το Αρχαίο Στάδιο του Ασκληπιείου Επιδαύρου. 

Ο 11ος Επιδαύριος Δρόμος 2023, που ξεκίνησε το 2010, είναι ο μοναδικός δρόμος που ενώνει δυο θέατρα! 

Προσκαλούμε για μια ακόμα φορά αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό, να ανάδειξουν τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας. 

Παράλληλα, να ανακαλύψουν τον τόπο μας συνδυάζοντας την εμπειρία του αγώνα με την επίσκεψή τους στον όμορφο και γεμάτο από ιστορία και πολιτισμό Δήμο μας . 

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε μαζί και να νικήσουμε! 

Νίκη για εμάς είναι η συμμετοχή! 

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 

Εκκινήσεις Αγώνων
08:30: Εκκίνηση 21km Τρέξιμο– Μικρό θέατρο Επιδαύρου, Αρχαία Επίδαυρος
10:30: Εκκίνηση 5km περιπατητών – Κεντρική πλατεία Λυγουριού
12:30: Εκκίνηση 1.5km – Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου 
13.00: Τελετή Απονομών 

Γενικές πληροφορίες 

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα και τις συμμετοχές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.why-n.gr καθώς επίσης και στο τηλέφωνο: 210-9830680.

Αφήστε μια απάντηση