Ξεκινά το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Επιδαύρου.

0

Ενα έργο το οποίο εντάχθηκε στις 27 -11- 2020 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Αρχικά το έργο είχε προταθεί στο πρόγραμμα Φιλοδημος, όμως δεν εντάχθηκε και κατόπιν εισήγησης μας μεταφέρθηκε ως γέφυρα στο πρόγραμμα Τρίτσης με την ίδια μελέτη και Π/Υ 1.800.000€, με υψηλή προτεραιοποιηση!

Στην ουσία του έργου προχωρούμε στη βελτίωση υφιστάμενων δρόμων πρόσβασης σε γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις στα όρια του δήμου μας.

Συνολικά 164 σημεία και κοντά στα 20 χλμ αγροτικής οδοποιίας θα επιστρωθουν με τσιμέντο.

Ο Δήμος Επιδαύρου, όπου ένα μεγάλο κομμάτι του είναι αγρότες, κάθε χρόνο σπαταλά πολλά χρήματα και εργατοώρες προκειμένου να εξυπηρετήσει τους παραγωγούς αλλά και την τοπική οικονομία, κάνοντας παρεμβάσεις βελτίωσης, οι οποίες δεν είναι πάντα μόνιμες.

Τα τελευταία χρόνια το έργο που έχει γίνει από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τους τοπικούς συμβούλους και προέδρους καθώς και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας, είναι τιτάνιο.

Με ελάχιστους πόρους και πολύ δουλειά από τους δικούς μας υπαλλήλους έχει φτιαχτεί το αγροτικό δίκτυο σε όλους σχεδόν τους αγροτικους δρόμους, πανω απο μια φορά!

Το ποσό χρηματοδότησης είναι 868.000€ ενώ οι υπόλοιπες 356.000€ χρηματοδοτούνται, βάση σχετικής δέσμευσης, με Ιδιους Πόρους του Δήμου μα

Αφήστε μια απάντηση