Την Αρχαία Επίδαυρο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς.

0

Την Αρχαία Επίδαυρο, τη Νέα Επίδαυρο και τη Δήμαινα επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 13 Μαϊου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς.
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Πουλάς συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών αυτών και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Βασικό ζήτημα αποτελεί η καθυστέρηση της υλοποίησης των έργων του Ανάβαλου που θα μπορούσε να δώσει σημαντική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας το οποίο ταλανίζει την περιοχή αλλά και ολόκληρη την Αργολίδα.

Επιπλέον, οι αγρότες της περιοχής βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω του τεράστιου κόστους παραγωγής και ενέργειας καθώς και των έντονων καιρικών φαινομένων που προκαλούνται από την κλιματική κρίση.

Παράλληλα συνεχίζεται η αποδυνάμωση των Περιφερειακών Ιατρείων του Νομού μας. Ειδικά στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου οι ιατροί αποσπώνται απο τα Περιφερειακά Ιατρεία των Δημοτικών κοινοτήτων στα Κέντρα Υγείας Άργους και Ναυπλίου δυσκολεύοντας έτσι την καθημερινότητα των κατοίκων αφού σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να μετακινούνται πολλά χιλιόμετρα ακόμα και για να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα για τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες, ακούμε τα προβλήματά τους και παρουσιάζουμε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Στις 21 Μαϊου η Αργολίδα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ για μία δυνατή δημοκρατική παράταξη στη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση