Επίδαυρος :Επίτιμος δημότης ο Υφυπ. Άμυνας Αλκ. Στεφανής.

0

Επίτιμος δημότης Επιδαύρου ανακηρύχθηκε απόψε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος από το 1982 διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με την Παλιά Επίδαυρο και γενικότερα με όλο το Δήμο .

Η απονομή έγινε από τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Xρόνη ενώ προηγήθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ βετεράνων( συλλόγου ΜΑΝΝΑ και Κορωνίδας Λυγουριού ) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην προσφώνηση του ο δήμαρχος Επιδαύρου αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του τιμωμένου Υφυπουργού και κυρίως στους δεσμούς που έχει επί δεκαετίες με την Επίδαυρο την οποία βοηθά και υποστηρίζει από οποιοδήποτε μετερίζι.

Στην στρατιωτική διαδρομή του κ. Στεφανή αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού-κοινωνικού συλλόγου ΜΑΝΝΑ της Επιδαύρου κ. Στέφανος Κυριάκης .

Από την πλευρά του ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής , εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στους άρρηκτους δεσμούς που έχει με την περιοχή -εδώ και 37 χρόνια -και στη στενή ,φιλική -ανθρώπινη σχέση που διατηρεί με τους κατοίκους της, με πολλούς από τους οποίους , παλιότερα, έπαιζε μπάσκετ σε ανοιχτά γήπεδα της περιοχής.

΄΄Έχουν πει ότι όποιος πιει νερό στην Επίδαυρο μένει εδώ για πάντα., αυτό συνέβη με εμένα ..¨είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Άμυνας.

Παρόντες, μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης κ.κ.Νεκτάριος, ο βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτεζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Γανώσης, μέλη του Δ. Σ. Επιδαύρου και πολλοί κάτοικοι του Λυγουριου, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση