Οι κινήσεις του Δήμου ως απάντηση στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

0

Ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση για της επόμενες κινήσεις του απέναντι στο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας στο Λυγουριό.

Αναλυτικά :

“Το δημοτικό συμβούλιο στο τελευταίο συμβούλιο αποφάσισε τη διαπαραταξιακη σύσταση επιτροπής για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σε σχέση με την αντίδραση στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς. 
Αποφασίστηκε να στείλουμε επιστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού μας, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο υπουργό. 
Στην επιστολή σημειώνουμε την πρόθεση, εάν δεν αλλάξει η απόφαση της τράπεζας, να σταματήσει Δήμος μας τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα (αποθεματικά, μισθοδοσίες κλπ) και να στηρίξει έμπρακτα αυτό το πιστωτικό ίδρυμα που θα στηρίξει την τοπική κοινωνία. 
Σαν δήμαρχος έχω ήδη μιλήσει με καποια άλλα πιστωτικά ιδρύματα και για λίγο ακόμα είμαστε σε κατάσταση αναμονής. 
Ότι πράξουμε θα κοινοποιηθεί στην τοπική κοινωνία για να πράξει ανάλογα. 
Δε ζητάμε από κανένα ιδιώτη (που σώθηκε με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου και τώρα είναι “ιδιώτης”) να μας κάνει χάρη!
Αυτούς που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ζητάμε να μας υποστηρίξουν. Εαν δεν το κάνουν να ειναι σίγουροι ότι θα βρεθούν άλλοι και θα το κάνουν και τότε και εμείς θα κινηθούμε ανάλογα!”
Τάσος ΧρόνηςΔήμαρχος Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση