Απάντηση Γαλάνη στη δήλωση Χρόνη “ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ”.

0

Δήλωση απάντηση , στην απάντηση του Δημάρχου Επιδαύρου δημοσιοποίησε και πάλι ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αθ. Γαλάνης δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν αποδέχονται τους λαϊκισμούς των διοικούντων.

Αναλυτικά η δήλωση :

Με έκπληξη διάβασα το δελτίο που δημοσιεύσατε, στο οποίο επιλεκτικά απομονώσατε κάποιες φράσεις από τις τοποθετήσεις μας σε θέματα του πρόσφατου δια περιφοράς Δημοτικού Συμβουλίου, για να μας επιτεθείτε με περισσή ειρωνεία. Είναι βλέπετε δύσκολο να παραδεχθείτε ότι τα κάνατε μαντάρα.
Υπηρέτησα προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια και υπηρετώ τον Δήμο μας χωρίς φόβο και πάθος ανιδιοτελώς και το γνωρίζεται πιστεύω.
Η δημοτική μας παράταξη ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι η Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου όχι γιατί το δήλωσε προεκλογικά άλλα γιατί το πιστεύει και το πράττει.
– Σας προτείνω να διαβάσετε προσεκτικά τι λέγατε για μας στην συνεδρίαση στην Νέα Επίδαυρο όταν τεκμηριωμένα ψηφίζαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα που εισηγηθήκατε στο Δ.Σ αλλά και σε πολλές άλλες δημόσιες συζητήσεις που έχουν γίνει.
Ήρθατε τώρα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και δια περιφοράς, εκμεταλλευόμενοι μια διάταξη που θεσπίστηκε για να εξυπηρετήσει μια έκτακτη ανάγκη να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις που δεν έχουν και τόσο πολύ θέμα άμεσης υλοποίησης.
Ίσως ψάχνατε μια καλή ευκαιρία διαφήμισης έργων. Γιατί δεν μας το λέγατε να σας βοηθήσουμε ;;;
Εδώ υπάρχουν νομικά πρόσωπα στο Δήμο μας που δεν έχουν καθόλου κανονιστικές πράξεις εδώ και χρόνια και το γνωρίζετε, οι τροποποιήσεις έχουν προτεραιότητα ;;;
               
Να σας θυμίσω όμως λίγο.

–   Θυμάστε ότι από 18.09.2019 εγγράφως σας ζητήσαμε να μεταδίδονται Live οι συνεδριάσεις του Δ.Σ ;;;;; Τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ
–   Θυμάστε ότι από 17.10.2019 εγγράφως σας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας του κλειστού Γυμναστηρίου που δεν είχε ποτέ ;;; Τι έγινε… ΤΙΠΟΤΑ
–   Θυμάστε ότι από 23.12.2019 εγγράφως σας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής που δεν είχε ποτέ ;;; Τι έγινε… ΤΙΠΟΤΑ
–   Θυμάστε ότι από 09.03.2020 εγγράφως σας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο κανονισμό λειτουργίας για τα κοιμητήρια που έχει έναν εδώ και πολλά χρόνια ;;; Τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ
–   Θυμάστε ότι σε πολλά θέματα κερδήθηκαν πιθανές παραγραφές για την ένταξη και τον προγραμματισμό των έργων με την στήριξη μας για το καλό του τόπου μας ;;;
( π.χ το  πρόγραμμα για τα αδέσποτα και διάφορα άλλα ;;;)
–   Θυμάστε τι έγινε στον απολογισμό πεπραγμένων του 2017 ;;;
–   Θυμάστε ότι ποτέ δεν είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να είμαστε στην πλευρά της στείρας αντιπολίτευσης, της αποχής και του παρόν όπως άλλες Δημοτικές παρατάξεις αλλά της κατάθεσης τεκμηριωμένων απόψεων και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης ;;;
–   Θυμάστε όταν συζητήσαμε και σας πρότεινα να μεταδώσουμε Live από τους Ιερούς Ναούς των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας (μια από κάθε διαμέρισμα) τις ακολουθίες των Αγίων Ημερών μέσα από τις δυνατότητες και τους τρόπους που μας παρέχει η τεχνολογία ;;; (από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι την και τηνΑνάσταση).
–   Φυσικά και σχολίασα πρόσφατα την θεσμική σας ανυπακοή στις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τις Ακολουθίες με «ντουντούκες», όχι γιατί μέσα από αυτές θα μεταδιδόταν ο κορωνοϊός, αλλά γιατί αρνούμαι να μιμούμαι άλλες θρησκείες που οι πιστοί τους περιμένουν από τον μιναρέ (ταράτσες στην προκειμένη) να ακούσουν την προσευχή.
Η κάθε θρησκεία με τους κανόνες της.

Όπως λέτε και εσείς ούτε ποτέ θέλησα, ούτε θέλω,ούτε μπορώ να εκμεταλλευτώ το θέμα πολιτικά αλλά να αφήσουμε τον πολίτη που υπηρετούμε με δικό του τρόπο να χειριστεί τα  εκκλησιαστικά του Πιστεύω, καθήκοντα, και υποχρεώσεις όπως θέλει.
Για τις καμπάνες που κάποιοι θέλουν να σχολιάζουν ΝΑΙ να σημάνουν χαρμόσυνα κατά την ώρα της Ανάστασης το βράδυ του Μ.Σαββάτου που το λάθος ;;;.

–  Για τις συνεδριάσεις του ΔΣ, και τα σοβαρά θέματα που σας προτείναμε να αναβληθούν και να συζητηθούν δια ζώσης κεκλισμένων των θηρών, φυσικά και δεν εννοούσαμε 30 άνθρωποι να βρεθούν σε χώρο 60-70 μετ.τετρ. όπως αυτός των συνεδριάσεων του Δ.Σ (αυτό είναι δική σας επιλογή στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου μας)
–   Σας είπαμε ότι αυτά τα σοβαρά θέματα δεν γίνετε να συζητηθούν δια περιφοράς και αν τα θεωρείτε τόσο σοβαρά και επείγον με βάση την ΠΝΠ 55/β/2020 μπορούμε να συνεδριάζουμε δια ζώσης π.χ στο Πνευματικό Κέντρο η ακόμα και στο Κλειστό Γυμναστήριο με ασφάλεια και αποστάσεις μεταξύ μας όπως προβλέπει ο νομός.
Άλλωστε αν θέλατε (γιατί εκεί είναι η ουσία, δεν θέλετε) θα μπορούσαμε να συνεδριάσουμε μέσο Τηλεδιάσκεψης όπως το έχετε κάνει με συνεργάτες σας τοπικούς συμβούλους, και πολυδιαφημίσει μάλιστα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες σας.  Ξέρουμε και εμείς να το κάνουμε.
Σας το έχει ζητήσει από ότι είδα στην ενημέρωση που μου έγινε και ο Κος Μπουρδακος σε έγγραφο της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’
–   ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ   ‘’ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ’’
Δεν θέλατε γιατί ξέρεται πολύ καλά ότι δεν λειτουργείτε σωστά (δεν ακούτε κιόλας) ούτε εσείς, ούτε οι συνεργάτες σας, ούτε οι υπηρεσίες που είστε πολίτικος προϊστάμενος τους.

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ κρατήστε το αυτό.
Να σας πω και κάτι τώρα δημόσια, Δηλώσεις τύπου ‘’ Μην μας προκαλείτε γιατί δεν θα είναι εις βάρος μας’’ που γράψατε στο προηγούμενο δελτίο τύπου σας ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
Η έμμεση η άμεση απειλή είναι κάτι που με ενοχλούσε πάντα στην ζωή μου και μπορείτε ελεύθερα να την εφαρμόζεται εκεί που μπορεί να περνάει. Θα σας το αναλύσω καλύτερα δια ζώσης όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα σύντομα που όλοι ευχόμαστε.
Μέχρι τότε, φροντίστε να μάθετε να διαβάζετε σωστά εκείνα που σας γράφουμε – καταθέτουμε, να τα κατανοείτε, και να τα αξιολογείτε.

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ
ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ – ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


                                                 Λυγουριό 15 Απριλίου 2020

 Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση