Κορωνοϊος : Δύο νέα κρούσματα στην Αργολίδα.

0

Δύο νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στο νοσοκομείο του Άργους σήμερα 16/04/2020. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από την περιοχή της Ερμιονίδας το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Ήδη έχει αρχίσει έρευνα των επαφών του ζευγαριού και η ιχνηλάτηση .

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος συνιστώντας ψυχραιμία στους δημότες του.

Αναλυτικά η δήλωση :

«Πριν από λίγο ενημερώθηκα από τη Διοίκηση του Γ. Ν Άργους ότι ζευγάρι συντοπιτών μας στην περιοχή Κρανιδίου βρέθηκε θετικό σε εξέταση για κορωνοϊό. 

Από το Νοσοκομείο του Άργους διακομίστηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε Νοσοκομείο Αθηνών. Ο ΕΟΔΥ και άλλες αρμόδιες Αρχές έχουν αναλάβει τη διαχείριση της περίπτωσης αυτής λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα όπως ιχνηλάτηση επαφών τους κλπ. 

Εμείς θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες Αρχές για ενημέρωση και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί εκ μέρους μας. Ας συνεχίσουμε υπακούοντας τις Αρχές να τηρούμε τις οδηγίες και να μένουμε σπίτι. 

Με ψυχραιμία και αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα. Εάν μας γνωστοποιηθούν περισσότερα στοιχεία τα οποία θα επιτρέπεται να δημοσιοποιήσουμε θα το πραγματοποιήσουμε άμεσα».

Αφήστε μια απάντηση