Συνάντηση Χρόνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη.

0

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχε σήμερα ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.
Μετά από αρκετά χρόνια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και πάλι συνδιοργανωτής του Αγροτουρισμού Επιδαύρου, ενός σημαντικού θεσμού που δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα αγρότη να παράγει και να διαθέτει το προϊόν του και τα προϊόντα που βγαίνουν από την μεταποίηση του, μόνος του χωρίς την παρέμβαση άλλων κλάδων. Τα ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα της Επιδαυριας γης θα δηλώσουν φέτος την παρουσία τους από 6 έως 16 Αυγούστου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕΔ Πελοποννήσου. 
Επίσης συζητήθηκαν διαχρονικά προβλήματα των αγροτών και της περιοχής μας, όπως τα συμπληρωματικά δίκτυα του Αναβάλλου, η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στον κεντρικό αγωγό του Αναβάλλου και η γενικότερη κυβερνητική πολιτική για τους αγρότες που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση. 
Τόσο ο υπουργός κ. Βορίδης όσο και ο υφυπουργός κ. Σκρεκας άριστοι γνώστες των προβλημάτων του Δήμου μας, άμεσα θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό των όσων αναφέρθηκαν, με την υποστήριξη όλων των θεσμικών παραγόντων του Νόμου και του Δήμου μας.
Τάσος Χρόνης 
Δήμαρχος Επιδαύρου.

Αφήστε μια απάντηση