Συνάντηση Ανδριανού με Λιβανό για τα αγροτικά ζητήματα της Αργολίδας.

0

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός είχε σήμερα Δευτέρα συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, με τον οποίο συζήτησε τα ζητήματα που αφορούν στην Αργολίδα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μετά τη συνάντηση ο κ. Ανδριανός δήλωσε: «Συζήτησα σήμερα με τον Υπουργό όλα τα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής που αφορούν την Αργολίδα. Ιδιαίτερα επεσήμανα την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης των παραγωγών εσπεριδοειδών του νομού και ιδιαίτερα των παραγωγών κλημεντίνης, ναβαλίνας και μέρλιν, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα λόγω πολλαπλών επιβαρυντικών παραγόντων, όπως η δυσκολία πρόσβασης στις αγορές, η μείωση της ζήτησης και των παραγγελιών των συσκευαστηρίων προς εξαγωγή, και βεβαίως οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συμφωνήθηκε δε να υπάρξει σύντομα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Στρατάκο με θέμα τις τεχνικές λεπτομέρειες της τεκμηρίωσης της ζημιάς που υφίστανται οι παραγωγοί λόγω COVID-19 ώστε στη συνέχεια να διερευνηθούν οι χρηματοδοτικές δυνατότητες για την ενίσχυση των πληγέντων».

Αφήστε μια απάντηση