Στη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα θα προχωρήσει ο Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

0

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» αναφέρει μία ποδοσφαιρική παροιμία και στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου επιθυμούν να την τηρήσουν… κατά γράμμα!

Η θαυμάσια πορεία στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου μετά από εννέα αγωνιστικές έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως με το παρόν ρόστερ η ομάδα μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της και, παράλληλα, να ικανοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο της.

Ως εκ τούτου και με τα τωρινά δεδομένα, προσθαφαιρέσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, εξαιρουμένης μίας προσθήκης στη θέση του τερματοφύλακα, ανάγκη που έχει προκύψει από τον τραυματισμό του Μύρτα.

Κατά τα άλλα, μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Ερμιονίδα επί της Ένωσης (0-2), ο Φοίνικας επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου την περασμένη Τετάρτη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπιτζή, σε παιχνίδι για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η επάνοδος στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κρεμμύδα θα πραγματοποιηθεί στις 27/12 και για τις 30/12 είναι προγραμματισμένη η τελευταία επίσημη υποχρέωση του έτους. Συγκεκριμένα, ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Ιρίων, πάλι για το Κύπελλο Αργολίδας.

Αφήστε μια απάντηση