Αθ. Γαλάνης : Κ. Βασίλη δώρο στα γενέθλια…

0

Δώρο στα γενέθλια…


Οι καλοί μου τρόποι και μόνο, μου επιβάλουν να σε αποκαλέσω κ. Βασίλη (!).

Ένα μήνυμα – ξεκάθαρη θέση, που ανεβοκατέβηκε στο διαδίκτυο, άφησε σαφέστατα το αποτύπωμά σου και την αντίληψη που έχεις περί τα πράγματα!!!

– Καταλαβαίνω την πικρία σου γιατί το όνειρό σου να τακτοποιήσεις το ενδιαφερόμενο τέκνο σου “σκόνταψε” σε ένα νόμο που όταν τον συνέταξε ο νομοθέτης, ξέχασε να σε ρωτήσει!!!

Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει το γεγονός  ό,τι το ίδιο όνειρο έχουν και γονείς με “ιδιαίτερα χαρακτηριστικά” οι οποίοι λόγω αυτών των “χαρακτηριστικών” σπούδασαν τα παιδιά τους με περισσότερες από εσένα δυσκολίες!!!

– Για εμένα δεν έχει καμία σημασία, ποιο από τα τέκνα σου είναι το ενδιαφερόμενο.

– Σημασία έχει, αν πήρες την άδειά τους για να τα εκθέσεις, διότι έχουν ενηλικιωθεί πλέον της δεκαετίας και κανονικά θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης για τη ζωή τους και, εάν υιοθετούν τις απόψεις σου ότι “η ισότητα και η ισονομία πήγε περίπατο” επειδή οι τρεις θέσεις της προκήρυξης 13Κ/2021 που αφορούν το Δήμο Επιδαύρου, θα καλυφθούν πρώτα από την ειδική κατηγορία ατόμων που έχουν στηνοικογένειά τους ΑμΕΑ, παραβλέποντας ότι προτάσσονται όσοι έχουν εντοπιότητα.
– Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ρώτησες κανέναν διότι εσύ είσαι ο φωτεινός παντογνώστης.
– Κρίμα που ένας τόσο “προοδευτικός άνθρωπος” όπως ταπεινά δηλώνεις και όπωςπερήφανα σε αποκαλούν αυτοί που σε έχουν κορώνα στο κεφάλι τους, μπροστά στονκίνδυνο να αποτύχει ο προσωπικός σου σχεδιασμός, έχασες την ψυχραιμία σου και

“τα πήρες όλα σβάρνα”!!!!!!
– Δεν θα κάνω καμία ανάλυση σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες διότι τα θεωρώ αυτονόητα.
– Θα επισημάνω όμως ότι πέραν των υπολοίπων, αποκομίζω το συμπέρασμα πως η άποψήσου είναι ξεκάθαρη ότι ο Δήμος Επιδαύρου πρέπει να περιχαρακωθεί και να μηνδέχεται εργαζόμενους από άλλα μέρη της Ελλάδας. Κακώς που δεν έβαλαν σταυποχρεωτικά δικαιολογητικά και το διαβατήριο!!!
– Το καλό είναι ότι απέδειξες μόνος σου τι κρύβεται πίσω από την εικόνα που συντηρείς χρόνια τώρα!
– Ας διαβάσουν το κείμενό σου ο κ. Δήμαρχος και ο άμεσος συνεργάτης σου- Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ και ας επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους απέναντί σου.
– Για εμένα, η θέση που σου πρέπει και σε κατατάσσω πλέον είναι της περιθωριοποίησης.


                                          Λυγουριό 01 Φεβρουαρίου 2022

Ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης – Δημοτικός Σύμβουλος Επιδαύρου – Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.                                              

 Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης


Αφήστε μια απάντηση