Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα την με τους δημάρχους Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

0

 Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου,στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο.

Στη συνάντηση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζου, συζητήθηκε η δωρεά μελέτης που αφορά στη νέα χάραξη τμήματος επαρχιακού δρόμου στο Πόρτο Χέλι και η διαδικασία για την αποδοχή της μέσω της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

Εξ άλλου, γνωστοποιήθηκε ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου.

Κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας το μεσημέρι σήμερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Τη συνάντηση αυτή απασχόλησαν περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας προς τον δήμο, την οποία -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης- “η Περιφέρεια παρέχει προς όλους τους δήμους, ανάλογα με τις δυνατότητές της”.

Αφήστε μια απάντηση