Παγκόσμια ημέρα για τον άνδρα η 19η Νοεμβρίου.

0

Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1991 στα νησιά Τρινιντάτ και Τομπάγκο της Καραιβικής με στόχο να δοθεί έμφαση στη συνεισφορά των ανδρών στην οικογένεια, την φροντίδα των παιδιών όπως και στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτει στην ιστοσελίδα της αποτελέσματα ερευνών που ρίχνουν φως στην ευαίσθητη πλευρά των ανδρών. Ο ανδρικός πληθυσμός αγαπάει τις αγκαλιές, μισεί τα ψώνια, μαγειρεύει (ειδικά οι νέοι) και φαντασιώνεται το σεξ με πολλές γυναίκες. Το 1/3 των ανδρών είναι προικισμένοι ενώ, όσοι κάνουν δουλειές του σπιτιού, επιδίδονται σε περισσότερα ερωτικά παιχνίδια.

Τι δεν ξέρουμε για τους άνδρες

– Οι άνδρες αγαπούν τις αγκαλιές και θέλουν περισσότερη σωματική επαφή. Το 36% θέλει να κοιμάται αγκαλιά με τον έτερον ήμισυ.

– Ένας στους τρεις άνδρες έχει το τέλειο ανδρικό μόριο: 18 εκατοστά σε στύση είναι το τέλειο μήκος του ανδρικού μορίου, όπως πιστεύουν οι γυναίκες.

– Η αγάπη περνάει από το …στομάχι: Το 60% των ανδρών νεαρής ηλικίας μαγειρεύει. Ίσως γι΄αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άνδρες…

– Οι άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι, είναι πιο ενεργοί στο σεξ.

– Ο μέσος άνδρας κάνει σεξ συνολικά πέντε μήνες στη ζωή του. Αυτό σημαίνει 3.600 ώρες ή 216 χιλιάδες λεπτά.

– Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος όρος διάρκειας των ερωτικών παιχνιδιών είναι περίπου 14 λεπτά, ο μέσος άνδρας κάνει συνολικά στη ζωή του 15.428 φορές σεξ .

– Συνολικά έχει 14 ερωμένες στη ζωή του, σύμφωνα με βρετανική έρευνα. Αντιθέτως, για τις γυναίκες οι ερωτικοί σύντροφοι δεν ξεπερνούν τους επτά.

– Η ερωτική φαντασία των ανδρών είναι μία: το σεξ με πολλές γυναίκες. Ωστόσο, δεν συμβαίνει συχνά.

– Τα ψώνια είναι ο φόβος κι ο τρόμος των ανδρών με τους περισσότερους να αισθάνονται ένα απίστευτο άγχος και μόνο με τη σκέψη…

– ‘Ερευνα Κορεατών ουρολόγων έδειξε ότι, οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κοιτούν το μέγεθος της μύτης ή το μέγεθος παπουτσιού των ανδρών για να μαντέψουν αν είναι «προικισμένοι» ή όχι. Το μυστικό κρύβεται στα δάκτυλα των χεριών. Όσο πιο μικρή είναι η αναλογία του δείκτη και του παράμεσου, τόσο πιο μεγάλο είναι το μήκος του ανδρικού μορίου.

Αφήστε μια απάντηση