Με παρέμβαση Ανδριανού οι συντάξεις του ΟΓΑ την Πρωτοχρονιά στον Άγιο Δημήτριο.

0

Σύμφωνα με καταγγελία πολιτών, απλήρωτοι έχουν μείνει πολλοί συνταξιούχοι του ΟΓΑ και τα άτομα που δικαιούνται αναπηρικής σύνταξης στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου.

Αναλυτικά η καταγγελία: “ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ παραμένουν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι Αναπηρικές δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι). Μιλάμε για ανθρώπους ανήμπορος που περιμένουν αυτή την πενιχρή σύνταξη για να πάρουν ένα κιλό κρέας… 

Το ταχυδρομείο Λυγουριού σαν υπεύθυνο δεν σηκώνει τηλέφωνα ή αν πας εκεί λέει πως έχουν δοθεί στον υπάλληλο για διανομή…. 

Ο Δήμος λέει ότι αν και δεν είναι δική του ευθύνη έχει κάνει ενέργειες στο υπουργείο… Χωρίς όμως απ ότι φαίνεται να έχει γίνει κάτι…. 

Και οι δημότες να κυνηγούν να βρουν την υπάλληλο διανομέα ποιος θα προλάβει να πάρει τα λεφτά του πριν την Πρωτοχρονιά…. 

Και φυσικά εκτός τις συντάξεις περιμένουν και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ήδη έχουν λήξει πριν τους παραλάβουν… Και για όλα αυτά ποιος θα την πληρώσει??? Ο φτωχός ο κοσμάκης… 

Ο γεροντάκος που είναι στημένος στο μπαλκονάκι μπας και δει το ασημί αυτοκίνητο της ταχυδρόμου να έρχεται… Ευτυχώς που έχει και καλό καιρό και δεν θα πάει και από πνευμονία….. 

ΑΙΣΧΟΣ… ΜΕΓΆΛΟ ΑΙΣΧΟΣ… Μόνο αυτό έχω να πω…”

Παρέμβαση Ανδριανού

Για το θέμα ενημερώθηκε ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός και με παρεμβαση του στον αρμόδιο Υπουργό το θέμα που είχε δημιουργηθεί λύθηκε. 

Κατόπιν αυτών και μετά την προσωπική αρωγή του υπεύθυνου των ΕΛΤΑ στο Λυγουριό σήμερα Παρασκευή πληρώθηκαν αρκετοί συνταξιούχοι αλλά και αύριο Σαββατο 31/12 έστω και τελευταία στιγμή θα πληρωθούν και οι υπόλοιποι. 

Αφήστε μια απάντηση