Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2023: Ξεκίνησε η προπώληση.

0

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου φέτος φιλοξενεί 76 παραγωγές και 2.200 Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστρέφει και φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, φιλοξενώντας στους χώρους του Ηρωδείου, της Πειραιώς 260 και της Επιδαύρουσυνολικά 76 παραγωγές και 2.200 Έλληνες και ξένους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Με ολοκαίνουργια οπτική ταυτότητα και με σύμβολα ένα περιστέρι, μια καρδιά και το νερό ως πηγές της ζωής και της ελευθερίας, το Φεστιβάλ του 2023 υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και φαντασία.

 καρδιά του Φεστιβάλ θα χτυπήσει όπως κάθε χρονιά στην Αθήνα και την Επίδαυρο, με μεγάλες πρεμιέρες, διεθνείς συμπαραγωγές και σπουδαία ονόματα τόσο της διεθνούς όσο και της εγχώριας σκηνής, σε παραστάσεις που υπογράφουν κορυφαίοι δημιουργοί από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής και του χορού.

Καλλιτέχνες όπως ο Herbie Hancock, οι Sigur Ros, ο θρυλικός Γερμανός σκηνοθέτης Φρανκ Κάστορφ, οι Waterboys, ο Nils Frahm, ο Θεόδωρος Κουρεντζής, η Anne-Sophie Mutter, οι James, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Έλλη Πασπαλά, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Anouar Brahem αναμένεται να προσφέρουν αξέχαστες βραδιές απόλαυσης στο κοινό.

Στην Πειραιώς 260 φιλοξενούνται και φέτος πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι ξένοι καλλιτέχνες, όπως ο Ρώσος σκηνοθέτης Κίριλ Σερεμπρένικοφ, αλλά και αγαπημένοι Έλληνες δημιουργοί που επιστρέφουν στο Φεστιβάλ. Ανάμεσά τους ο Στάθης Λιβαθινός, ο Θάνος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κουτλής που θα παρουσιάσει την περσινή μεγάλη επιτυχία «Ο Σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι».

Με την κάρτα FESTIVAL FRIEND, οι φίλοι του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα έχουν για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν προσφορές και εκπτώσεις εισιτήριων και να απολαύσουν προνομιακά πακέτα επιλογών.

Προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο viva.gr

Αφήστε μια απάντηση