Πηνελόπη Πιτσούλη: «Η Επίδαυρος έχασε που δεν έπαιξα εκεί, όχι εγώ»

0

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός μίλησε για τους Πανθέους, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ο ρόλος μου στο σίριαλ είναι μιας ψυχοκόρης, που μένει πιστή στην οικογένεια των Πανθέων. Στη σειρά σεναριογράφος είναι ο γιος μου, είναι πολύ αυστηρός μαζί μου. Τα νούμερα είναι μια κομπίνα, δεν πιστεύω στα νούμερα. Δεν μπορεί να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου μου και η σειρά να κάνει χαμηλά νούμερα, δεν στέκει», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέχεια: «Ο γάμος δεν είναι εύκολη ιστορία, θέλει υποχωρήσεις. Όποια γυναίκα λέει ότι δεν απατήθηκε είναι βλαξ. Ο σύζυγός μου δεν μου επέτρεψε να καταλάβω ότι μπορεί να έχει απιστήσει γιατί είναι ξύπνιος και παμπόνηρος. Αν μάθαινα κάποια απιστία του, θα έκανα πως δεν το άκουσα».

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε: «Η Επίδαυρος έχασε που δεν έπαιξα εκεί, όχι εγώ. Μαγκιά της τής Βανδή να φοράει ότι θέλει, το κορμί της χρησιμοποιεί, όχι το δικό σου. Στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια γιατί πονάνε τα μάτια μου. Ο καθένας όμως κάνει ότι θέλει».

Αφήστε μια απάντηση