Μεγάλη εκτός έδρας νίκη ο Φοίνικας επί του Τροιζηνιακού με 2-3.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο γηπεδο του Γαλατά απέναντι στην ομάδα του Τροιζηνιακού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 2-3.

Δίκαιη επικράτηση επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου ο οποίος προσπαθούσε να αντιπαρέλθει στην ποιότητα της ομάδας μας με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα στο όριο πολλές φορές του αντιαθλητικού παιχνιδιού.

Τα γκολ του αγώνα για την ομάδα του Φοίνικα πέτυχαν :

35’ απο εύστοχη εκτελεση πέναλτι απο τον Α. Σουχλα καθώς η μπαλα είχε βρει σε χέρι αμυντικού ισοφάρισε σε 1-1

66’ απο μπαλιά του Π.Καπλατζη στα αριστερά στο Σ.Χαιμανη αυτός προχωρησε μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ εκανε το 1-2

75’ απο τρομερό σουτ εξω απο την περιοχή και αριστερά απο τον Π. Καπλατζη έκανε το 1-3

Για τον Τροιζηνιακο σκόραραν οι Μπατζαβαλης στο 21’ και Σταματέλος στο 80’ μετα αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η υπόδειξη από τον Β’ βοηθό επανάληψης της εκτέλεσης του πέναλτι και αφού ο τερματοφύλακας της ομάδας του Φοίνικα το είχε αποκρούσει!!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β.Μπουκουρης) Δαναμιδης,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ(46’ Οψιμουλης Α)Τριμπονιας,Οψιμουλης Ι,Σουχλας(88’Παπαθανασιου)Διαμαντης,Γκιατης,Θωμας(56’Καπλατζης Π. 88’ Σαραντάκος)Χαιμανης(67’Δρουγκας).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Βερβενιωτης) Αντωνοπουλος Μπατζαβαλης,Καρνεζης(88’Βουρτσας)Βασιλερης, Ναλμπαντίδης,Κορδαλης(46’’Okeljan)Ρούσσος,Σταματελλος,Σαμπανης Ε(60’ Γκιατα)Μικρός (65’Πολλαλης) Σαμπάνης Δ.

Διαιτητες:Μαυροκορδοπουλος,Μακρης,Τούμπας.