Νίκη και πάλι για τον Φοίνικα , 3-0 τον Ερμή Κιβερίου.

Νίκη για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με σκορ 3-0 απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα τον Ερμή Κιβερίου.

Η ομάδα του Φοίνικα μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι δείχνοντας την πίστη της για μια ακόμη νίκη πίεσε τον αντίπαλο, δημιούργησε φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 3-0.

Στις αρχές του Β’ ημιχρόνου ο Ερμής πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να παραβιάσει την εστία του Φοίνικα στο διάστημα της κατοχής του και όσο περνούσε η ώρα ο Φοίνικας πήρε πάλι την κατοχή στα πόδια της με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες έχοντας και ενα οριζόντιο δοκάρι με τον Α. Οψιμουλη μέχρι διαιτητής του αγώνα σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού.

Με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής ο Φοίνικας φιγουράρει πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς πίσω μόνο από των πρωτοπόρο Παναυπλιακό που έχει 31 βαθμούς

Τα γκολ πέτυχαν :

3’ μετά από ωραία σέντρα απο δεξιά του Δ.Λερμα ο Α.Οψιμουλης με μονοκόμματο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στα δίχτυα του Σκλαβουνου κάνοντας το 1-0

26’ από σέντρα του Δ.Γκουριωτη απο δεξιά ο Χ. Καπλατζης μέσα απο την περιοχή με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0

43’ μετά απο κεφαλιά του Π.Τριμπονια η μπαλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Α.Σουχλας ευστοχώντας και κάνοντας το τελικό 3-0.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Β.Μπουκουρης)

Δαναμιδης(80’Πιττερος)Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ,Τριμπονιας Π,Οψιμουλης Ι,(80’ Καπλατζης Π)Σουχλας(77’Σαραντακος)Οψιμουλης Α.Χατζοπουλος(68’Δρουγκας)Γκιατης(46’ Διαμαντης Α.)Χαιμανης.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ : (Ν.Μητροσυλης)

Σκλαβούνος,Γκριντζαλης,Μιλης,Λυκομητρος,Κατσιρης,Καλύβας(82’Μουτσας)Διαμαντης Ι,Μποζιονελος(59’Σκαρπεντζος)Βαρβουλετος,Γιαννος,Τσιωρος(68’ Κουτσούκος)

Διαιτητές: Δρουζας Χ,Μακρης Ν,Αργυροπουλος Α.