Το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για μία καλύτερη χρονιά, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο κ. Δαμούλος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της έννοιας της συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων φορέων με απώτερο σκοπό την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο. Κλείνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζοντας την ελπίδα πώς το 2024 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης για το επιχειρείν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπρόσωπος του Δήμου Επιδαύρου Γιώργος Κωστούρος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Άργους Θεόδωρος Γαβρίλος και η πρόεδρος του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου Πετρούλα Παπαδοπούλου. κ