Γ. Διδασκάλου : Ένα ακόμα έργο του ΥΠΠΟ στην «Πολιτιστική Φαρέτρα» της Αργολίδας.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού με καταγωγή από το Λυγουριό Γεώργιος Διδασκάλου παραβρέθηκε στα Εγκαίνια του κάστρου της Πιάδας και δήλωσε :

“Το κάστρο της Πιάδας, ένα εμβληματικό μνημείο της πόλης της Νέας Επιδαύρου, πλέον αποκατεστημένο εντάσσεται και αυτό στην πολιτιστική χάρτα της πατρίδας μας.


Ένα έργο, του οποίου την τελετή απόδοσης πραγματοποίησε η εξοχοτάτη ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελαροπούλου, παρουσια της Υπουργού ΥΠΠΟ κας Λίνας Μενδώνη, τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δημάρχων της περιοχής και φυσικά των στελεχών την τοπικής μας εφορείας Αρχαιοτήτων.


Τόσο η εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια των στελεχών του ΥΠΠΟ, όσο και η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη χρηματοδότηση του έργου αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του.


Πρέπει να τονιστεί ότι στην ΠΕ Αργολίδας το ΥΠΠΟ υλοποιεί η έχει δρομολογήσει την υλοποίηση τους έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25εκ ευρώ. Μια πολιτιστική επένδυση που για πρώτη φορά στην ιστορία της λαμβάνει ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.”