Χωρίς να απειληθεί πέρασε και από την Κοιλάδα ο Φοίνικας με καθαρό σκορ.

Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της πέτυχε η του Φοίνικα Νέα Επίδαύρου στο γήπεδο της Κορωνίδας Κοιλαδας απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-3.
Αποφασισμένη και αφοσιωμένη στο παιχνιδι απο το πρωτο έως το τελευταίο λεπτό η ομάδα του Φοίνικα δεν άφησε περιθωρια δημιουργίας φάσεων και απειλής απο την ποιοτική γηπεδούχο ομάδα.


Τα γκολ πέτυχαν :
Στο 36’ ο Α.Σουχλας με σουτ μέσα απο την περιοχή νικώντας τον τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 70’ ο Γεωργίου με ατομική προσπάθεια ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα σέντραρε παράλληλα την κατάλληλη στιγμή στον Π.Καπλατζη και αυτός με ωραιο πλασέ έκανε το 0-2
Στο 73’ πάλι ο Γεωργίου σέντραρε παράλληλα στον Α.Οψιμουλη ο οποίος με δυνατό σουτ εγραψε το τελικό 0-3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β Μπουκουρης)
Δαναμιδης,Λερμας,,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ,Τριμπονιας(75’Διαμαντης Α(Γ),Οψιμουλης(46’Διαμαντης Α.(Χ)Ι,Σουχλας,Γκιατης,Χατζοπουλος(58’Οψιμουλης Α)Καπλατζης Π(80’Δρουγκας)Χαιμανης(46’Γεωργιου)
Κορωνις Κοιλαδας (Δ.Μπατακος)
Πλατης,Καλύβας,Σαμαράς(75’Μπαλλα)Μουχος(75’Cerriku)Παππας,Jorgo(61’Αλεξανδρης Δ,Γιαννακοπουλος,Ανανιαδης(46’Xhafferi)Αλεξανδρής Α,Μπαζος,Φουρναρος.
Διαιτητές:Μανουχος Ε,Μακρης Ν,Κατσουδας Π.

Η ομάδα του Φοίνικα ευχαρίστισε με μύνμα της για την απογη φιλοξενία της :
Η ομάδα μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλαδας,και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κο Κώστα Ιωαννιδη για την άψογη φιλοξενία τους.
Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο!!!