Ακόμα μια εύκολη νίκη για τον Φοίνικα. 2-0 την Μπουμπουλίνα Σπετσών.

Εύκολο απόγευμα και νίκη για την του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου απέναντι στην Μπουμπουλίνα Σπετσων για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 2-0.

Καθολική υπέροχη είχε και στα δυο ημίχρονα χωρίς να απειληθεί καθόλου από τον αντίπαλο της η ομάδα μας, έδειξε την ανωτερότητα της και έφτασε εύκολα στη νίκη χάνοντας και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Τα τέρματα του παιχνιδιού σημείωσαν :

Στο 11’ ωραία μακρινή μπαλιά του Γ.Οψιμουλη στα δεξιά βρήκε τον Σ.Χαιμανη στη γωνία της μεγάλης περιοχής αυτός με άψογο κοντρόλ πήρε την μπάλα προχώρησε και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπαλα στο πλαϊνό δίχτυ του τέρματος ανοίγοντας το σκορ κάνοντας το 1-0

38’ μετά απο σέντρα του Γ.Οψιμουλη στην περιοχή στοχεύοντας τον Σ.Χαιμανη αυτός πετάχτηκε στην πορεία της μπαλας και με κεφαλια εγραψε το τελικό 2-0.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Β.Μπουκουρης)

Πιττερος,Διαμαντης Α.(Γ),Δρουγκας,Τριμπονιας(46’Σαραντακος)Οψιμουλης Ι(73’Καπλατζης Χ)Διαμαντης Α.(Χ),Σουχλας(64’Οψιμουλης Α)Χαιμανης(76’Γεωργιου)Χατζοπουλος,Καπλατζης Π,Γκιατης(64’Γκουριωτης)

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ:

Μπουτάρης,Τρακας,Τσαμαρδινος Δ(53’Τσαμαρδινος Α)Πικουλας,Βιγκλιαρης,Vami,Πανάγος,Santjago(53’Παφιλης)Λυτριβης(74’Ρουμανης)Κουτσοποδιωτης,Κομπογιωργας.

Διαιτητές:Κολλιας Γ,Μακρης Ν,Τσαμης Μ.