Ισόπαλος στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναυπλιακό ο Φοίνικας.

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα της ομάδας του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου χθες απέναντι στην ομάδα του Πανναυπλιακου με σκορ 2-2 για την αναβληθείσα 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Νωθρά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Φοίνικα δίνοντας τη δυνατότητα στους αντιπάλους να πάρουν για λίγο διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα στο 7’ λεπτό και μετά από χτύπημα κόρνερ η άμυνα του Φοίνικα να αδρανήσει και να γίνει το 0-1.

Στη συνέχεια ο Φοίνικας  ισορρόπησε και απείλησε με δυο χαμένες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Α.Οψιμουλη και τον Π.Καπλατζη σε εκτέλεση φάουλ.

Β’ Ημίχρονο

Άλλο εντελώς πρόσωπο παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας ο  οποίος κυριάρχησε κατά κράτος ,μπαίνοντας πολύ δυνατά, κλείνοντας στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο της λόγω και της αριθμητικής υπεροχής αφού έμεινε με δέκα παίκτες η αντίπαλη ομάδα λόγω του σκληρού και σε μερικές περιπτώσεις αντιαθλητικού παιχνιδιού της, όμως ένα μακρινό σουτ στην εστία του Φοίνικα σε ανύποπτη στιγμή έδωσε το προβάδισμα στον αντίπαλο με 0-2.

Παρ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του φοίνικα δεν τα παράτησαν έκαναν μεγάλη προσπάθεια ήταν συνεχώς στην επίθεση χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, ευτύχησε στο 78’ και στο 81’ να πετύχουν δυο γκολ και να πετύχουν την ισοφάριση σε 2-2 και μάλιστα στο 93’ μετά από σουτ του Π.Καπλατζη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για ολική ανατροπή.

Τα γκολ της ομάδας του Φοίνικα π’ετυχαν :

Στο 78’ λεπτό μετά από αλλαγή παιχνιδιού από τον Π.Καπλατζη στα αριστερά βρήκε τον Χαιμανη και αυτός με πλασέ μείωσε σε 1-2