Πέρασε και από το Παναρίτι ο Φοίνκας 4-0 τον Ατρόμητο.

Μια ακόμη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου απέναντι στον Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 0-4.
Καλύτερη η ομάδα του Φοίνικα καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να φανεί απειλητικός και έτσι ήρθε μια άνετη επικράτηση.

Τα γκολ του παιχνιδιου σημείωσαν:


12’ ο Γεωργίου βρήκε με ωραία μπαλιά στην απέναντι πλευρά τον Χαιμανη,αυτός μπήκε στην περιοχή πλάσαρε η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Χατζοπουλος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1
45+1 εναλλαγή της μπάλας απο αριστερά Χαιμανη-Γκουριωτη,ο τελευταίος έπιασε ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα ψηλά στην απεναντι γωνία κάνοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
51’ ωραία μακρινή μπαλιά του Γ Οψιμουλη στα αριστερά βρίσκοντας τον Χαιμανη,αυτός προχώρησε και με λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3
70’ ο Γκουριωτης μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από αμυντικό με τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
Ο Σουχλας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι,ο τερματοφύλακας έπεσε ωραία στη γωνία και απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-4.
Στο 75’ η μπάλα σε σουτ του Χατζόπουλου από κοντινή απόσταση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β.Μπουκουρης)
Δαναμιδης,Διαμαντης Α(Γ),Γκουριωτης(71’Λερμας)Καπλατζης Χ,Οψιμουλης Ι(71’Σαραντακος)Χαιμανης(56’Οψιμουλης Α)Γεωργίου(46’Σουχλας)Χατζοπουλος,Καπλατζης Π,Γκιατης(46’Δρουγκας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ (Τ.Μποζιονελος)
Λεβεντογιαννης,Αποστολου,Κομνηνός,Γκολέμης Θ,Παπαϊωάννου,Στατερας,Κοσμας,Πουλας,Ταραντιλης(63’Καραχαλιος)Παπασαραντος,Μποζιονελος.