Συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου είχαμε εχθές το απόγευμα στο Δημαρχείο Ναυπλίου.
Μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και Ναυπλίου Δημήτριος Ορφανός συζητήσαμε με τον Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας Ιωαννης Μαντζουνης και τους Περιφεριακους Συμβούλους Anastasios Ganosis και Ιωαννης Μπουνος τις προτεραιότητες για την συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της ανατολικής Αργολίδας, στα πλαίσια της γενικότερης Περιφερειακης Στρατηγικής όπως έχει εκφραστεί και από τον Περιφερειαρχη Πελοποννήσου Dimitrios Ptochos.
Οι συνεργάτες της Διαχειριστικης Αρχής, μέλη της τοπικης ομάδας υποστήριξης για την Ο.Χ.Ε και εκπρόσωποι φορέων ήταν παρόντες ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους τόπους μας!
Από το Δήμο Επιδαύρου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Κωστουρος, η ειδική συνεργάτης Δημάρχου κ μέλος της ομάδας υποστήριξης Sofia Dimaki , ο αντιπρόεδρος του συλλόγου camping Πελοποννήσου και επίσης μέλος της ομάδας υποστήριξης Dimitris Gikas και ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Αρχαίας Επιδαύρου Vassilis Verdelis.
Όλοι μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αναπτυξιακά έργα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που θέλουμε!


Ο Δήμαρχος Επιδαύρου
Τάσος Χρόνης