Επιβάτης έπεσε από πλοίο ανοιχτά της Ύδρας – Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Ύδρας, από το πλοίο στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας επιβάτης του επιβατικού – οχηματαγωγού πλοίου «Κίσαμος», που εκτελεί το δρομολόγιο Σούδα-Πειραιάς, είδε έναν άλλο επιβάτη να πέφτει στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χωρίς να προλάβει να τον σταματήσει. Το συμβάν σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια, νοτιοανατολικά της Ύδρας.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και αυτή την ώρα επιχειρούν για τον εντοπισμό του δύο πλοία του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο και πέντε παραπλέοντα πλοία, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.). Σημειώνεται πως στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί εντάσεως τεσσάρων μποφόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο άνδρας που έπεσε από το πλοίο ταξίδευε μόνος του, ενώ στην καμπίνα του άφησε το εισιτήριό του και ένα σημείωμα που ενημέρωνε για τις προθέσεις του.