Απόστολος Γκλέτσος: «Αντί να πάω στην Επίδαυρο, πήγα κι έκανα σίριαλ γιατί είχα ανάγκη τα λεφτά».

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου έδωσε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολιτική του θητεία, αλλά και τις επιλογές που έκανε στο θέατρο και τις μετάνιωσε.

«Έχει να κάνει και με την τηλεόραση, με όλα που συνέβησαν στη ζωή ενός καλλιτέχνη με τους ρόλους του. Στους άνδρες είναι άλλα αυτά που θέλουν να περνάνε προς τα έξω. Θέλουν να περνάει ο χαρακτήρας τους, ότι τα καταφέρνουν στη δουλειά, το status τους. Στερότυπο ναι ή όχι, αυτό συμβαίνει με τον άνδρα.

Δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, τον ενδιαφέρει το status, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας. Αυτό είναι που τον κάνει να χαίρεται και να λέει στον εαυτό του “ok, καλά πάμε”», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε επίσης: «Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα όχι ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και πήγα να κάνω σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα.

Όλα είναι στιγμιαία, ή λες κάτι και το αποφορτίζεις ή φεύγεις. Μπορεί να σε ψάξουν καμιά ώρα, τους λες “έφυγα για να μη γίνει κάτι που θα μετανιώναμε όλοι” και το καταλαβαίνει. Έφευγα από την πρόβα. Το να χάσεις δύο ώρες είναι καλύτερο από τα συμβούν πράγματα, να τιναχτεί μία δουλειά».

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο του Τζον Μακρίδη, τον οποίο υποδύεται, ανέφερε πως στα επόμενα επεισόδια θα χορέψει ζεϊμπέκικο, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τζον και η Αθηνά να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ποτέ δεν ξέρεις με την Βάνα Δημητρίου. Επειδή είναι η Βάνα και επειδή γεννάει πάντα το μυαλό της για να κρατήσει το ενδιαφέρον το δικό μας, αλλά και των ανθρώπων που την ακολουθούν τόσα χρόνια και την αγαπούν, δεν ξέρω», είπε σχετικά με τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».