Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου:Το μοναδικό κριτήριο η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ!!!

Εάν  είχατε έναν πολύ καλό υπάλληλο, συνεπή-έντιμο-έμπειρο και κυρίως συνειδητοποιημένο εργαζόμενο,  που σας αποφέρει-εισπράτοντας τα “οφειλόμενα”-περισσότερα έσοδα, τι θα κάνατε;

Δείτε λοιπόν τι έκανε ο Δήμαρχος Επιδαύρου:

Την Τετάρτη 15/05/2024 και ώρα 11.00π.μ., συνεδρίασε εκτάκτως  ,με τηλεδιάσκεψη(!!!),η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Επιδαύρου, με μοναδικό θέμα την πρόσληψη υδρονομέων στις Τοπ. Κοινότητες  Αρχαίας Επιδαύρου, Νέας Επιδαύρου και  Δήμαινας.

Αρχαία Επίδαυρος: δύο (2) θέσεις υδρονομέων-δύο (2) υποψήφιοι.

Νέα Επίδαυρος: δύο (2) θέσεις υδρονομέων- 3 υποψήφιοι. Επαναπροσλήφθηκε (και σωστά) αυτός που  είχε προϋπηρεσία και ως εκ τούτου και πολυετή πείρα και ένας νέος.

Δήμαινα: μια θέση  υδρονομέα – δύο (2) υποψήφιοι.

Ας σταθούμε όμως στην ΕΠΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ, υδρονομέα στη Δήμαινα…έχει  ενδιαφέρον!!!

Στη συγκεκριμένη Τόπ. Κοινότητα ο άνθρωπος ο οποίος εκτελούσε χρέη υδρονομέα, επι 14 συναπτά έτη, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ εκ νέου στη θέση αυτή, όπως έγινε στις υπόλοιπες Τοπ. Κοινότητες του Δήμου, με την επιλογή, πρωτίστως, υποψηφίων που είχαν προϋπηρεσία  και την απαιτούμενη εμπειρία.

Ρωτάμε λοιπόν-αν και απάντηση, όπως ΠΑΝΤΑ , δεν θα πάρουμε:

Με ποια κριτήρια  αποφασίστηκε η απομάκρυνση του συγκεκριμένου συμπολίτη μας;

Η οικογενειακή  του κατασταση  (έγγαμος, με δύο παιδιά), λαμβάνεται καθόλου υπ’ όψιν;

Η πολυετής προϋπηρεσία του, λαμβάνεται υπ’οψιν;

Η εμπειρία  του -χρήσιμη για τη σωστή λειτουργία της άρδευσης και διευκόλυνση των  αγροτών μας, λαμβάνεται υπ όψιν ;

Η μη ύπαρξη ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ σε βάρους του καταγγελίας, όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνεται υπ’οψιν;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Το μοναδικό κριτήριο, για τη μη επιλογή-επαναπροσληψη του, είναι… Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ!!!, όπως ο ίδιος (ο Δήμαρχος) τόνισε.

Ο Δήμαρχος με τα …”τσιτάτα” του: “Τόπος  να δεις, Τόπος  να ζεις(?)!!!, για μία ακόμη φορά επιδεικνύει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  πολιτικό του “ύψος” και το κοινωνικό του πρόσωπο, απέναντι  σε έναν  οικογενειάρχη, συνδημότη μας, που  ΕΠΕΛΕΞΕ να μένει στο τόπο του,  επιβραβεύοντάς τον με τον πιο σκληρό τρόπο, με την μη επαναπρόσληψη του στη θέση του υδρονομέα, που και ήξερε και έκανε πολύ καλά, όλα αυτά  τα χρόνια.

ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Και επειδή η ιστορία πάντα μας διδάσκει, ας θυμηθούμε λίγο τη ρήση  του Γάλλου  βασιλιά Λουδοβίκου…”L’Etat, c’est moi!!!(Ελληνιστί: ” το κράτος είμαι Εγώ “!!!)

Αν και η θέση της Αντιπολίτευσης στη Δημοτική Επιτροπή, εκφραζόμενη από τους εκπροσώπους της ,κυρίους Σαρρή και Κόλλια  ήταν, με όλα τα παραπάνω  συν+επιχειρήματα  να διατηρηθεί ο έχων προϋπηρεσία και εμπειρία, υπάλληλος στη θέση του, οι “κατέχοντες” την Δημοτική αρχή και  Δημοτική Επιτροπή , με την ψήφο τους, του Δημάρχου, και των συμμετεχόντων σε αυτήν, κυρίων Μαγγέλη και Γαλάνη και απορρίπτοντας!!!όλα τα παραπάνω  προχώρησαν στην δική τους (προειλημμένη από ότι φαίνεται)  απόφαση!!!

Συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε.!!!

Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου