Στο Άργος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης – Στο επίκεντρο συζητήσεων θέματα άρδευσης

Στο Δημαρχείο της πόλης Άργους βρέθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για μια σειρά από θέματα που απασχολούν την κοινωνία με τον Δήμαρχο να εστιάζει στα αιτήματα προς την κυβέρνηση για θέματα που αφορούν την περιοχή. Ζητήματα όπως την ανακαίνιση της Νεοκλασικής Αγοράς της πόλης του Άργους, την επίσπευση της υλοποίησης του επιγραφικού Μουσείου και έργα ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων. Στάθηκε επίσης ο Δήμαρχος, ιδιαίτερα στην ανάγκη χρηματοδότησης τοπικών αρδευτικών δικτύων για την όλη πρωτογενή παραγωγή που κινδυνεύει από λειψυδρία.

Ζήτησε μάλιστα την ιδιαίτερη βοήθεια από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Κωνσταντίνο Μαγούλα, για τα θέματα άρδευσης και εν γένει υποδομών.

Μετά την επίσκεψη ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Άργους όπου ο Υπουργός και ο Δήμαρχος συζήτησαν με επιχειρηματίες ενώ επισκέφθηκαν και το Αρχαιολογικό Μουσείο που βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση.

Τον Υπουργό συνόδευε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγούλας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου καθώς και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον αγώνα των Ευρωεκλογών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ