Εγκαίνια του νέου σύγχρονου μικροβιολογικού εργαστήριού του Γεώργιου Μαντά στο Λυγουριό.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα Εγκαίνια του Νέου  Μικροβιολογικού Εργαστηρίου BΙΟΑΝALYSIS του Γεωργίου Μαντά που θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 14η  Ιουνίου και ώρα 8μμ,  στην οδό Ασκληπιού 96 στο Λυγουριό.

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να παρευρεθείτε.*Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και θα υποστηρίξει άρτια  το Catering «Κτήμα Βασιλείου»

Λίγα λόγια για εμάς

Το εργαστήριο Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας BIOANALYSIS του Γεωργίου Μαντά λειτουργεί από το Μάιο του 2013 στο Ναύπλιο (έναντι Γ. Νοσοκομείου).

Από το Φεβρουάριο του 2024 λειτουργεί υποκατάστημα στη Νέα Κίο (έναντι κεντρικής πλατείας δημάρχου  Κατριλιώτη)  ενώ από τον Ιούνιο  του ιδίου έτους λειτουργεί το νέο υποκατάστημα στο Λυγουριό.

Το εργαστήριο στεγάζεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α., διαθέτει προσωπικό με άρτια επιστημονική κατάρτιση, υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.

Η αξιοπιστία και ορθότητα των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται κατόπιν αυτοματοποίησης σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων, μέσω εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου καθώς και συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου. Είναι πλήρως εναρμονισμένο με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Η εμπειρία ετών στον εργαστηριακό  χώρο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εισαγωγή καινοτόμων λύσεων, το έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην περιοχή της Αργολίδας.

Εξυπηρετεί κάτ’οικόν για αιμοληψίες, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού

Έχει συνάψει σύμβαση με τα παρακάτω ταμεία: ΕΟΠΥΥ, Λιμενικό Σώμα, Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Το εργαστήριο στο  Λυγουριό είναι καθημερινά ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 – 14:00, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες 19.00 – 20.30 οι εξεταζόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν και να επικοινωνήσουν με  το κεντρικό εργαστήριο Ναυπλίου. (Σάββατο πρωί 10.00 – 12.00 για αποτελέσματα από κεντρικό εργαστήριο Ναυπλίου)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου www.e-bioanalysis.gr  ή το Facebook.

Τηλ. επικοινωνίας : [27530] 22499