Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου στην 20η χορωδιακή συνάντηση για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος.

Με μεγάλη χαρά, η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, διοργάνωσε και συμμετείχε στην 20η χορωδιακή συνάντηση, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου  για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στο Λυγουριό Αργολίδας, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024.

     Η χαρά μας έγινε μεγαλύτερη, γιατί μαζί μας βρέθηκαν δύο ακόμα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα, κάνοντας όλοι μαζί τη βραδιά της πανσελήνου μαγική, ντύνοντάς τη με αγαπημένα τραγούδια.

  • Η χορωδία Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, με μαέστρο τον κ.Γάσπαρη Μαμμά.
  • Η μικτή χορωδία του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, με μαέστρο την κ. Μαριάννα Σαμαρτζή.
  • Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου η οποία έκλεισε τη βραδιά, χαρίζοντας και αυτή στο κοινό αγαπημένες κι αξέχαστες μελωδίες.

     Στο πιάνο μας συνόδευσε ο Κωνσταντίνος Μπάτας ενώ τη διεύθυνση και διδασκαλία είχε όπως πάντα,  ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κωστούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Ξυπολιάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Οψιμούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Παπαργύρης, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας” κ. Τουρλούκη και πολύς κόσμος.

      Στο τέλος της εκδήλωδης έγινε η κλήρωση τεσσάρων δωροεπιταγών των 50 ευρώ και οι τυχεροί ανακοινώθηκαν παρουσία του κοινού.

Λυγουριό, 25 Ιουνίου 2024

Η Πρόεδρος

Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου