Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαρίνας Οψιμούλη στο Λυγουριό.
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία του Λυγουριού, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Μαρίνας Οψιμούλη, η οποία αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες.
Η υπόθεση είχε κινητοποιήσει από την πρώτη στιγμή τόσο τους κατοίκους της περιοχής, όσο και τις αρχές, μετά τη δραματική έκκληση που απηύθυνε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της, Βασίλης Οψιμούλης, προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Αργολίδας.
Στο μήνυμά του, ο κ. Οψιμούλης είχε περιγράψει την έντονη αγωνία της οικογένειας, καλώντας τους πολίτες να συνδράμουν στις έρευνες: «Η μητέρα μου αγνοείται και κάθε ώρα που περνάει η αγωνία μας μεγαλώνει. Παρακαλώ όποιος έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας ή με τις αρμόδιες αρχές. Μια κοινοποίηση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Σας ευχαριστώ».
Δυστυχώς, παρά την άμεση και συγκινητική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας που έσπευσε να συνδράμει στις αναζητήσεις, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις της, σε κοντινή απόσταση από την οικία της.
Συλλυπητήριο μήνυμα από την Κοινότητα Ασκληπιείου
Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου, τιμώντας τη μνήμη της εκλιπούσας και αναδεικνύοντας το κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης της συμπολίτισσάς μας, Μαρίνας Οψιμούλη. Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική μας κοινωνία. Από την πρώτη στιγμή, κάτοικοι και φορείς ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία και αλληλεγγύη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινότητάς μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και ιδιαίτερα στον γιο της, κ. Βασίλη Οψιμούλη, ευχόμενοι δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. Αιωνία η μνήμη της».
Η εξόδιος ακολουθία της Μαρίνας Οψιμούλη θα τελεστεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Λυγουριό.
