Έγκριση από την Περιφέρεια γα βελτίωση του γηπέδου Αγίου Δημητρίου.

0

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Μαντζούνη ότι εγκρίθηκαν έργα άμεσης προτεραιότητας προς υλοποίηση μέσα στα οποία είναι και το γήπεδο Αγίου Δημητρίου.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Επιίδαυρου δήλωσε πως έχει ι κατατεθεί από τον Δήμο Επιδαύρου στο πρόγραμμα Φιλόδημος πρόταση 600.000 € για αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Δήμο.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Δήμαρχου Επιδαύρου :

“Ένα όνειρο του Αγίου Δημητρίου φαίνεται ότι τελειώνει. Ανακοινώθηκε σήμερα από τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Μαντζούνη ότι εγκρίθηκαν έργα άμεσης προτεραιότητας προς υλοποίηση με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού. Μέσα σε αυτά είναι και το γήπεδο Αγίου Δημητρίου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διαχρονικά πάλεψαν για αυτό το έργο. 
Αυτοί που το εμπνεύστηκαν, αυτοί που το προχώρησαν και φυσικά αυτοί που θα το υλοποιήσουν έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. 
Η δημοτική αρχή εύχεται σύντομα να υλοποιηθεί το έργο και να χαρούν οι φίλοι του Δήμου αλλα και ο Παμμετοχικος τον χώρο!
Επιπρόσθετα να γνωρίζεται ότι η πρόταση 600.000 € που έχει κατατεθεί από τον Δήμο Επιδαύρου στο πρόγραμμα Φιλόδημος εμπεριέχει και την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Δήμο και φυσικά στον Άγιο Δημήτριο! 
Αυτά τα έργα μας φέρνουν πιο κοντά στην Επίδαυρο που θέλουμε! 
Οραματιζόμαστε την Επίδαυρο ως #toposnazeis!
#epidavros #dimosepidavrou #toposnadeis #toposnazeis

Αφήστε μια απάντηση