Στήριξη στο ’’Σπίτι του Ηθοποιού’’ από το Δήμο Επιδαύρου.

0

Στήριξη με προϊόντα από την τοπική παραγωγή προς το “Σπίτι του Ηθοποιού’’ θα συγκεντρώσει ο Δήμος Επιδαύρου δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στων καλλιτεχνικό κόσμο.

Αναλυτικά το κάλεσμα του Δήμου στου πολίτες :

Έμπρακτη αλληλεγγύη από τον Δήμο Επιδαύρου στο ’’Σπίτι του Ηθοποιού’’
Συμπαραστεκόμαστε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ανταποδίδουμε συμβολικά, οφέλη που αποκόμισε η τοπική μας κοινωνία από την παρουσία των ηθοποιών στην Επίδαυρο τις τελευταίες δεκαετίες.
Σ αυτή την συγκυρία προβάλλουμε την ανθρώπινή μας πλευρά γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες παγκοσμίως που μόνο με την αλληλεγγύη στην πράξη μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, με την αλληλεγγύη στους πρωταγωνιστές της πολιτιστικής και κατ’ επέκταση τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. 
Όσοι έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να φέρετε τοπικά προϊόντα παραγωγής σας, μέχρι την Κυριακή 10 Μαϊου,(ελαιόλαδο-μέλι-ζυμαρικά-γλυκά κουταλιού-εσπεριδοειδή-προϊόντα άρτου)-όχι ευπαθή προϊόντα-στους χώρους του Δημαρχείου στο Λυγουριό και πρώην Δημαρχείου στην Αρχ. Επίδαυρο και σε επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Σμυρλή Ευαγγελία στο τηλ 6934200130 για την παραλαβή τους.
Είμαστε βέβαιοι για την απλόχερη προσφορά από πολλούς παραγωγούς και σας ευχαριστούμε εγκάρδια εκ των προτέρων για την σύμπραξή σας με αυτή την πρωτοβουλία.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου
Αναστάσιος Χρόνης

Αφήστε μια απάντηση