Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στη Δήμαινα Αργολίδας για εγκλωβισμένα κατσίκια σε χαράδρα.

0

Τα άτυχα ζώα έχουν εντοπισθεί από τις δυνάμεις και αυτή την ώρα γινεται προσπάθεια για να τα προσεγγίσουν και να μπορέσουν να τα ανασύρουν

Επιχείρηση της πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξελιξη στην Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα για τον απεγκλωβισμό ενός μικρού κοπαδιού από κατσίκια που έχουν εγκλωβιστεί σε απόκρημνη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα βρίσκονται στην ορεινή περιοχή Άγιος Ταξιάρχης στη Δήμαινα Αργολίδας για να βοηθήσουν έναν βοσκό ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια καθώς ένα μικρό κοπάδι από τα κατσίκια του εγκλωβίστηκαν σε δύσβατη και απόκρημνη χαράδρα.

Τα άτυχα ζώα έχουν εντοπισθεί από τις δυνάμεις και αυτή την ώρα γινεται προσπάθεια για να τα προσεγγίσουν και να μπορέσουν να τα ανασύρουν από την απόκρημνη περιοχή, καθώς είναι βέβαιο πως θα βρουν τραγικό θάνατο από την ασιτία και την δίψα. 

Στο σημείο βρίσκεται και ο βοσκός που βοηθάει τις πυροσβεστικές δυνάμεις στην προσέγγιση του σημείου καθώς γνωρίζει καλά την περιοχή. 

Αφήστε μια απάντηση