Ηλίας Ταμπουρατζής: Σε διακοπές ο Δήμος Επιδαύρου – Άφαντος ο Δήμαρχος

0

Αγαπητοί συμπολίτες, 

Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα την τελευταία εβδομάδα στον τόπο μας, έχω μείνει έκπληκτος με τη συμπεριφορά του Δημάρχου. 

Δεν έχω ξαναδεί Δήμαρχο να μην είναι παρών σε φυσική καταστροφή του τόπου του. 

Εντάξει Δήμαρχε, δεν έχεις την διάθεση να απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που σου έθεσε ο συνάδελφος κύριος Ξυπολιάς. 

Είναι δυνατόν να μη βγεις να ζητήσεις μία συγγνώμη από τον κόσμο που έχασε την περιουσία του; Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής και φιλότιμου! Δεν περίμενα από ένα νέο άνθρωπο να κοντύνει (πολιτικά) τόσο πολύ! 

Βγες άνθρωπέ μου και ανάλαβε την πολιτική ευθύνη! 

Όμως για να τα κάνεις όλα αυτά Δήμαρχε θέλει κότσια και πολιτικό θάρρος. Και μη βγαίνεις λασπολογώντας να κλαψουρίζεις. 

Σας έδωσε η κυβέρνηση και ο καλύτερος υφυπουργός πολιτικής προστασίας τα τελευταία τριάντα χρόνια μόνιμο πυροσβεστικό κλιμάκιο (όνειρο και επιθυμία δεκαετιών – αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντια και οι τρεις προηγούμενοι δήμαρχοι).

 Σας έδωσε η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κύριος Χαρδαλιάς 65.000€ επιπλέον για πυρασφάλεια. Αυτά σας τα έδωσαν Δήμαρχε για να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά σας, όχι για να βγάζεις φωτογραφίες στο Facebook πότε μπαίνεις στο αυτοκίνητο και πότε βγαίνεις. 

Και να σου επισημάνω ότι όσο γυρνάς στα τοπικά ΜΜΕ και προσπαθείς να δικαιολογηθείς και να μας λασπολογείς (το έκανες και στο Δημοτικό συμβούλιο, ενώ λείπαμε, χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού) εμείς θα στο υπενθυμίζουμε: 

– Έκοψες το κολυμβητήριο από το Λυγουριό (υπογραφή Τάσος Χρόνης – Δήμαρχος Επιδαύρου).

– Έφερες τον ΣΜΑ στο Λυγουριό (υπογραφή Τάσος Χρόνης – Δήμαρχος Επιδαύρου). 

Εσύ κάτσε πάνω στις «δάφνες» σου και απόλαυσέ τα. Εμείς οφείλουμε ως αντιπολίτευση να ενημερώνουμε τους πολίτες για τα έργα σου και αυτό θα κάνουμε, είτε σ’ αρέσει είτε όχι! Καλές διακοπές… 

Ηλίας Ταμπουρατζής 

Δημοτικός σύμβουλος μείζονος αντιπολίτευσης

Αφήστε μια απάντηση