Το Γυμνάσιο Λυγουριού συγκεντρώνει είδη για τους πυρόπληκτους.

0

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ”Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου” για την ενίσχυση των πυρόπληκτωνσυμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης όπως: 

Υγειονομικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για παιδιά και ενήλικες, απολυμαντικά, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδηνερά – χυμούς, είδη ρουχισμού, σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, ζωοτροφές για κατοικίδια κ.α.

·         Tην Πέμπτη, 12 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Γυμνάσιο Λυγουριού είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο χώρο του σχολείου.

·         Την Παρασκευή, 13 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Δήμο Επιδαύρου είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο ισόγειο του ΚΑΠΗ Λυγουριού.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν σε όσους/ες τα έχουν ανάγκη στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας, μέσω της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ”Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου”.

Καλούμε τη σχολική μας κοινότητα και τους δημότες του Δήμου Επιδαύρου να ανταποκριθούν σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση